Anasayfa » Soba » Isıtma soğutma » İSTANBUL Soba » şömine Sistemleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti

şömine Sistemleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti


Kavaklı Merkez Mah. Kanarya Cad. No:27

Telefon1: 02128767076

Telefon2:

Fax: 02128768925

Web: www.pritysomine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Son yıllarda tüm dünyada yaygınlaşan alternatif ve yenilebilir enerjileri ekonomik olarak değerlendirme aşamasında Prity ürünleri 50–220 m2 arası alan ısıtmasında basit, pratik ve ekonomik yeni bir ısıtma alternatifi sunmaktadır. Prity ürünleri sayesinde tek bir soba veya şömine ile ev ve işyerlerinin her köşesini ısıtmak mümkün. Odun veya briket odunu yakan sulu soba ve şömineler kalorifer kazanı yöntemi bazında çalışarak, özel tasarımı sayesinde bulunduğu ortamı ve diğer odalardaki radyatörleri ısıtır. Soba ve şöminelerin gövdesindeki su haznelerinde bulunan sıcak su çıkışı ve geri dönüş boruları kalorifer tesisatına bağlanır. Sirkülasyon pompası sayesinde tesisattaki radyatörlerde eşit bir ısı dağılımı oluşur. Sistemin en üst noktasına yerleştirilen açık genleşme tankı ile sistem atmosfere açık hale getirilir. Tüm modeller 2–4 mm kalınlığında çelik levhalardan üretilir. Modeller döküm ızgara, besleme kapısı, küllük, ateş tuğla kaplaması ve baca çekişini azaltma valfı ile donatılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


PRITY K1 OPTİMA
• Tip : Odun Sobası - Şömine Soba • Isı Gücü (kw) : 8 • Ebat (cm) G*D*Y : 39*39*76 • Ağırlık (kg) : 60 • Yakıt Türü : Odun • Isıtma Alanı (min. - max.) m2 : 30 - 40 min : Soğuk Bölgeler max : Ilık Bölgeler
Şömine, bulunulan ortamda mekânı ısıtmak ya da başka yörelerde yemek pişirmek amacı ile ateş yakılan bir bölüme sahip olan mimari yapı öğesinden biridir. Şöminelerde yanan ateşin dumanının dışarı atılması bir baca sisteminin kurulması ile dışarıya verilmektedir. İnsanların zevk ve tercihlerinin, teknolojinin değişmesi ile şömine sistemleri de her geçen gün kendini bir adım daha ileriye taşımış ve mimari yapıların vazgeçilmezi arasına girmiştir. Kullanımı yaygınlaşan şömine, her zevke ve her ihtiyaca göre üretilmektedir. Başak metal olarak 1995 yılından bu yana şömine, soba ve paslanmaz çelik alanına faaliyet veren firmamız, 2005 yılında çelik saç ağırlıklı klasik ve kat kaloriferi sistemi, sulu soba ve sulu şömine üretimi ve pazarlama konusunda projeler geliştirmiştir.

#şömine #soba # # #


Benzer Firmalar