Anasayfa » Sanal Gazete » Basın ve Medya » İSTANBUL Sanal Gazete » Teknoloji Haberleri - PC Günlüğü

Teknoloji Haberleri - PC Günlüğü


Fatih

Telefon1: 05549672351

Telefon2:

Fax:

Web: www.pcgunlugu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Tüm Dünya ile bağlantılı Türkçe teknoloji haberleri

Her geçen gün önemini arttıran teknoloji‘yi takip edebileceğiniz yeni bir teknoloji haber sitesi ile karşınızdayız. Yaklaşık 2 yıl önce pc günlüğü sloganıyla yola çıkan ve gelişen teknoloji’yi siz okurlarımıza günlük olarak aktaran Türkiye’nin en büyük teknoloji sitesi www.pcgunlugu.com ile teknoloji’ye farklı bir bakış açısından bakmaya hazır olun.

Bildiğiniz gibi teknoloji konusu günden güne önemini arttırmakta ve ürün incelemeleri, yazılım, web tasarım gibi konular günden güne önemini bir kat daha arttırmaktadır. Bu yüzden her birey teknoloji ile iç içe yaşamayı öğrenmeli ve teknolojik bilgiye sahip olmalıdır. Bu noktada sizin imdadınıza yetişen Pc Günlüğü sizler için özel olarak hazırlanmış eğitimler, ürün incelemeleri, hayattan ve teknoloji haberleri ile tüm teknoloji ihtiyacınızı karşılayacak alt yapıya sahip bir teknoloji sitesidir.

Pc Günlüğü teknoloji haber sitesini çok geçmeden teknoloji haberleri‘ini takip etmeye başlamanızı ve teknoloji’ye yabancı kalmamanızı tavsiye ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Teknoloji, bilişim, teknoloji haber, teknoloji haberleri

#Teknoloji #teknoloji haberleri #teknoloji haber #pc günlüğü #pc haber


Benzer Firmalar