Anasayfa » Kurye » Muhtelif hizmetler » ANTALYA Kurye » KILIÇ DAĞITIM

KILIÇ DAĞITIM


Güllük cd. ANTALYA

Telefon1: 05340722778

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:16
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİZDEN HESAPLISI YOK
a)Broşür içeriği değerlendirmesi.
Dağıtımı yapılacak olan broşür içeriği ve görev hakkında dağıtım personeline detaylı bilgi verilir. Broşür içeriğinde kampanya ürün olup olmadığı kampanyanın süresi firmanın adresi vb. bilgiler dağıtım personeline aktarılır. Bu sayede personelimiz dağıtım sırasında karşılaştıkları sorulara, bu bilgiler doğrultusunda cevap verir.

b)Dağıtım yapılacak bölgenin analizi.
Dağıtım yapılacak bölgenin analiz (bölgenin sokak, cadde, mahalle ve konumu vb) çalışması tarafımızdan oluşturulur. Bu çalışmayla ulaşılan bilgiler supervısor personeline aktarılır. Uygulama esnasında supervısor personeli, dağıtım elemanlarını bu bilgiler doğrultusunda yönlendirir. Bu veriler sayesinde doğru bölgeye dağıtım yapılması sağlanır.

c)Dağıtım personeli.
Dağıtım sırasında personelimiz ekip halinde çalışmaktadır. Bu ekiplerin başında ise supervısor görevlisi bulunmaktadır. Supervısor’lar hem dağıtım raporunun tutulmasından hem de dağıtımı denetlemekle görevlidirler. Ayrıca dağıtım personelini adım adım izlerler.

d)Rapor Çalışması.
Rapor çalışması gerek reklam gerekse güven açısından sektörümüzde çok önemli bir yer tutar. Raporlama çalışmaları dağıtım görevinin eksiksiz ve tam anlamıyla doğru uygulandığını gösterir.

-Dağıtım uygulaması sırasında tutulan rapor içeriği;

(Bölge) – (Mahalle) – (Cadde) – (Sokak) – (Bina , Site İsmi) – (Bina , Site No.su)

Bu nedenle rapor çalışması bizim ve sizin için çok önemlidir.

e)Dağıtım aşaması.
Dağıtım öncesi çalışılan ve edinilen bilgiler tamamlandıktan sonra dağıtım yapılacak bölgeye aracımızla ulaşım sağlanır ve dağıtım uygulaması başlar.

f)Dağıtım sonrası.
Dağıtım görevi tamamlandıktan sonra elde edilen raporlar supervısor personeli tarafından teslim edilir. Bu raporlar incelendikten sonra bir kopyası dağıtımı yapılan firmaya eksiksiz teslim edilir. Dağıtım sırasında tutulan raporlar hem tarafımızdan hem de firma tarafından sonraki dağıtımlar açısından bilgi sahibi olunmasını sağlar.

TEL:0534 0722778


Ürün ve Hizmetler


EL İLANLARI
HİZMETLERİMİZ: TANITIM VE AÇILIŞ DAĞITIMLARI ACİL EVRAK DAĞITIMI RAPORLU DAĞITIM KANITLI DAĞITIM LOJİSTİK DESTEK HARMANLAMA ETİKETLEME POŞETLEME DANIŞMANLIK BÖLGÖSEL TANITIMLAR BÖLGESEL EL İLANI DAĞITIMLARI NOKTASAL EL İLANI DAĞITIMLARI DERGİ DAĞITIMLARI FATURA DAĞITIM EKPRES KARGO İNSÖRT DAĞITIM
HİZMETLERİMİZ:TANITIM VE AÇILIŞ DAĞITIMLARIACİL EVRAK DAĞITIMIRAPORLU DAĞITIMKANITLI DAĞITIMLOJİSTİK DESTEKHARMANLAMA ETİKETLEME POŞETLEMEDANIŞMANLIKBÖLGÖSEL TANITIMLARBÖLGESEL EL İLANI DAĞITIMLARINOKTASAL EL İLANI DAĞITIMLARIDERGİ DAĞITIMLARIFATURA DAĞITIMEKPRES KARGOİNSÖRT DAĞITIM

#DAĞITIM #İLAN #BROŞÜR #KURYE #EL İLANI


Benzer Firmalar