Anasayfa » Enerji sektörü » ERZURUM Enerji sektörü » Akay Hidrometri ve Hidrometeorolojik Gözlemleri

Akay Hidrometri ve Hidrometeorolojik Gözlemleri


TopculuoMah.Polat sk.No:3 Çavuşoğlu iş hanı 4/16 Yakutiye/ERZURUM

Telefon1: 0442 234 0275

Telefon2: 0533 726 18 56

Fax: 0442 234 0275

Web: Akayhidrometri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



- 1981 Ağustos itibariyle DSİ 8.Bölge Müdürlüğü Etüd Plan Şube Müdürlüğü Rasatlar Başmühendisliğinde Önce Su Ölçüm Tenkiyen yrd. 1984 yılında katıldığım kurstan sonra Su Ölçüm Teknisyeni olarak görevime devam ettim. Çeşitli zamanlarda bağlı bulunduğum Bölge Müdürlüğüne gelen talepler üzerine Diyarbakır Bölge Müdürlüğün de (AGİ) Akım Gözlem İstasyonları, Teleferik sistemleri ve Atatürk barajı Su kaçakları tesbit ölçümlerinde geçici görevlerde bulundum.

- Ülkemizde hızla yaygınlaşan (HES) Hidroelektirik Santralleri ,(RE) Rüzgar Enerjisi kurulumlarının yaygınlaşmaları beni de bu sektör içinde yer almaya itti.26 yıllık mesleki bilgilerimle 14.04.2008 de emekli oldum.

- Zaten 2006 yılının başlarında HES Projeleri yapan firmalardan gelen talepler üzerine Doğu Anadolu yöresinde hatta Yurt Dışında (Arnavutlukta )da toplam 20 nin üzerinde Akım Gözlem istasyonu kurup Akım ölçüm ve diğer değerlendirme gözlemlerini yaptırmaktayım.

- Sayın; HES yapan iş adamlarına;Tüm Türkiye sathında HES projelerinizin ilk aşamasında hem işletme safhasında sizlere gerekli olan Akım Gözlem İstasyonları kurarak gözlem yapmak hem de diğer periyodik akım ölçümleri yaparak , işletme safhasında Hidroelektirik Santralinize gerekli olan her türlü sistemi kurarak gereksiz mali girdilerden siz kurtarıyoruz. HES tesislerine Giren ve çıkan suyu, Can suyu, Yükleme havuzu, Gözlemlerini Cebri boru ve kanallarınızda Ultrasonik debi ölçerler yardımıyla akım ölçümleri yaparak sizlere hizmet sunmaktayız arayınız görüşelim.

- Hidrolog ve Teknik arkadaşlarımla HES ler için Akım ölçümü, bunun dışında diğer kamulaştırma ve su hakları hususunda, Elektrik üreten firmalara hizmet vermekteyiz Firmanız, Etkin olarak Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz yöresi başta olmak üzer çeşitli bölgelerde faaliyetin sürdürmektedir.Yirmi beş yıllık Hidrolog ve branşlarında deneyimli Mühendis arkadaşlarımızla işlerimizi eksiksiz olarak yerine getirmeyi tahahüt etmekteyiz.

- Artık enerji üzerinde çalışan tüm iş adamlarına hizmet vermek adına buradayım ilgilerinize şimdiden teşekkür ederim.
...::::: CANLI DESTEK ::::...
...::::: AKAY HİDROMETRİ ::::... ...::::: MENÜ :::::... ANASAYFA
HAKKIMIZDA
FAALİYETLERİMİZ
PERİYODİK ÖLÇÜMLER
REFERANSLARIMIZ
İLETİŞİM









Ürün ve Hizmetler

Akay Hidrometri ve Hidrometeorolojik gözlemlerin yürütmekte olduğu başlıca hizmetleri;Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Özel Kuruluşların Türkiyedeki akarsular ile ilgili yapacakları her türlü hidrolojik çalışmalara esas teşkil edecek olan akarsu akım verilerinin toplanması için, başta olmak üzere her türlü hidrometrik gözlem istasyonunun kurulması, bu istasyonların çalıştırılması, verilerinin toplanması ve değerlendirilerek: İlgilenen kurum ve kuruluşlara ara teknisyenlik görevi sunmaktadır.Yukarıda belirtilen amaçlara hizmet edebilmek için Akay Hidrometri ve Hidrometeorolojik gözlemlerin çalışmaları üç ana grupta toplanmaktadır.1. Talep eden Kurum ve kuruluşlara Küçük Büyük tüm akarsular üzerinde Akarsu Gözlem İstasyonları ve diğer Hidrometrik Gözlem (Süspanse Sediment, Su Kalitesi, Kar Gözlem istasyonu Kar Lizametresi, Meteoroloji) istasyonlarının kurulması, çalıştırılması, elde edilen verilerin düzenlemeleri yapılarak sunulmaktadır. 2. HES Projeleri için gerekli ön çalışmalar yapmak, uygun HES projeleri yerleri araştırmak ve bu projelerle ilgili periyodik su ölçümleri yapmak, jeolojilerini incelemek.3. HES Projelerine yönelik olarak, su kullanma hakları raporları hazırlamak, su ihtiyaçları hesaplamak, kamulaştırma çalışmalarını yapmak.

#Akay Hidrometri #AGİ , Akım gözlem istasyonu kurulumu #Akarsu Akım Ölçümü- Debi tesbiti #HES İşletme AGİ leri #Limnigraf,Radar sensör


Benzer Firmalar