Seocu Tasarım


fatih istanbul

Telefon1: 05363279202

Telefon2:

Fax: 02120000000

Web: www.seocutasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SEOCU TASARIM
(Web Tasarım, Seo, Grafik Tasarım)
Hakkımızda

2012 yılında Seocu Tasarım ® profesyonel, eğitimli ve geniş kadrosu ile İnternet hayatında faaliyet göstermeye başlamıştır. Seocu Tasarım ® Web Tasarım, Arama Motoru Optimizasyonu, Grafik Tasarım ve Kurumsal Kimlik Kartı hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunan bir kuruştur. Seocu Tasarım ® olarak müşterilerimizin ürünlerinin ve hizmetlerinin hedef kitlelere daha hızlı ulaşmasını sağlarız. Müşterilerimizin isteklerini dinler ve onlara her daim “hizmet için hizmet” anlayışı ile yaklaşırız.

Amacımız para kazanmak değil topluma faydalı olabilmek ve müşterilerimizin hizmetlerimizden memnun kalmasını sağlamaktır. Şirketimiz İstanbul’da ikamet etmektedir ancak sadece İstanbul’da ki kişi veya kurumlara değil tüm Türkiye’ye hitap etmektedir. Seocu Tasarım ® şirketimizin çalışanları gayet prezantabl, profesyonel ve eğitimli kişilerden oluşmaktadır.

Farkımız Kalitemiz Ve Referanslarımızdır.

İLETİŞİM
Gsm : 0 536 327 92 02
Gsm 2 : 0 535 061 53 98
Eposta: seocutasarim@gmail.com


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ
Web Tasarım

Kişi veya kurumlara profesyonel Web Tasarım hizmeti vermekte olan Seocu Tasarım ® sizlerin internetin renkli dünyasına adım atmasında yardımcı olur.Web Tasarım hizmetimizde görev yapan geniş ve eğitimli kadromuz sizlere her zaman güler yüzle yaklaşır ve sorunlarınıza çözüm ortağı olur.

Profesyonel ekibimiz, Web Tasarım eğitimi almış kişilerden oluşmaktadır. Günümüzde Web Tasarımyapan birçok şirket olmakta ancak bunların birçoğu müşterilerinin isteklerine hitap etmemektedir. Bizlerin asıl önceliği müşteri memnuniyetidir. Verdiğimiz hizmete göre belirlediğimiz fiyatlar sizleri düşünerek verilmiştir. Diğer Web Tasarım şirketlerine bakılarak fiyatlarımız gayet düşüktür ancak verilen hizmet kat kat daha üstündür.

Arama Motoru Optimizasyonu

Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) hizmetimiz ile sizleri internetin bitmek bilmeyen kıvrımlı yollarına hızlı bir giriş yapmanızı ve üst sıralara çıkmanızı, siz müşterilerimizin ürün ve hizmetlerini kişi veya kurumlara daha hızlı ulaşmasını sağlıyoruz.İşini bilen uzman kadromuz, kurumunuzun İnternetin renkli dünyasında kaliteli olmasını amaçlamaktadır. Asıl gayemiz siz müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek ve sizleri memnun edebilmektir.

Grafik Tasarımı

Seocu Tasarım ®’ın diğer profesyonel hizmetlerinden biri olan Grafik Tasarım ile logo, banner, reklam banner, kartvizit, broşür, dergi kapak tasarımı vs hizmeti vermekteyiz.Eğitimli kadromuz özel ekipmanları ile sizlerin istekleri doğrultusunda tasarımı gerçekleştirmektedir. Birçok tasarım programını profesyonelce kullanan kadromuz Grafik Tasarım Hizmeti ile Türkiye genelindeki
birçok kişi, kurum ve kuruluşlara hizmet vermektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar