EN ÇÖZÜM İLETİŞİM BİLGİSAYAR SAN.TİC.LTD.ŞTİ


YEŞİLIRMAK SOKAK NO:7 / 18 DEMİRTEPE - ANKARA

Telefon1: 0 312 232 61 53

Telefon2: 0542 590 11 65

Fax: 0 312 230 39 71

Web: www.encozum.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA



Bilişim sektöründe hizmet vermekte olan mağazamızda, bilgisayarlar, dizüstüler ve her türlüsarf malzemelerinin toptan ve perakende satışını yapmaktayız.

DVD ve CD ana kalemimiz olup ithalatını da bazı markalar başta olmak üzere gerçekleştirmekteyiz. DVD ve CD olarak markalarımız PRİNCO, DIAMOND başta olmak üzere diğer kaliteli markalardır.


Mağazamızda Hp, Lexmark , Canon orijinal ürünlerin sarf malzemeleri, Kingston, HP, Sandisk, Toshiba, Silva , Lg, Mikrobox, Samsung markalarının Flashcard, hafıza kartı ve disklerin satışını yapmaktayız.

Servis verme konusunda her zaman network yapmakta ve PC` leri en randımanlı şekilde toplamakta ve satış sonrasında ürünlerimizi desteklemekteyiz.
Bizler müşterilerinin memnuniyetine yönelik, showroom açarak müşterilerin alacakları ürünü, benzerleriyle karşılaştırarak almasını sağlamaktayız.

Çözüm İletişim olarak, müşterilerinin memnuniyetini sağlamak amacıyla bünyemizde teknik destek departmanı oluşturarak satış sonrası da müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Servisimizde, hem şirketler hem de ev kullanıcılarına yönelik bilgisayar ve notebook teknik destek hizmeti verilmektedir. Teknik servis desteğimiz bilgisayarınızda oluşan donanımsal ve yazılımsal sorunların ekibimiz tarafından güvenli bir şekilde tamiri ve yenilenmesi işlemlerini kapsamaktadır.
Kurulduğu günden bu yana kurumsallaşma yolunda büyük adımlar atan ve ulusal çapta kendine yer edinen Beştaş Bilgisayar sektöründeki gelişmeleri takip ederek kalitesini sertifikalarla kanıtlamıştır.

İthalatçısı olduğumuz, güvenilir markaların son kullanıcıya yılların getirdiği deneyim ve uzmanlıkla ulaştırılmasını sağlamaktayız.

MİSYONUMUZ


Dürüst ve kaliteli hizmet odaklı çalışma prensibi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile en son teknolojileri müşterilerinin kullanımına sunma hedefi ile gündelik hayatı teknolojik gelişmeler ile daha kolay hale getirebilmektir.


Ürün ve Hizmetler


#ençözüm #çözüm iletişim #bilgisayar #en çözüm #çözüm


Benzer Firmalar