SİTRİN YURT DIŞI EGİTİM


yeni baraj mah.6.durak gülkent iş hanı No:31/A-2

Telefon1: 322 2265008

Telefon2: -

Fax: 322 2265008

Web: www.sitrinyurtdisiegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-

Sevgili Müşterilerimiz,

SİTRİN Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, hayallerinize ve büyük hedeflerinize uzanan yolda en anlamlı kararın alındığı, değişimin ve heyecanın başladığı yeni yaşamınızın ilk basamağıdır.

Firmamız, 2001 yılında İstanbul da kurulmuş ve 2009 yılında tek merkez olarak Adana ya taşınmıştır. 10 yıldır öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet verdiğimize inanıyoruz. Amacımız 7\`den 70\`e herkesin yurt dışında en güvenilir ve en etkin yoldan eğitim almalarını sağlamak ve bunu hizmet kalitemizi koruyarak en etkin ilerlemeyi sağlamaktır.

Yabancı dil bilmek günümüzde bir ihtiyaç değil tamamen bir gerekliliktir. Ancak, yabancı dil eğitimi mutlaka eğitim kalitesini uluslararası düzeyde kanıtlamış kurumlarca verilmelidir. Bu nedenle firmamız tüm uluslararası projelerini, ilgili ülkelerin hükümetlerince tanınmış, güvenilirliği kalite standartlarıyla tescil edilmiş ve yurtdışında belirli bir prestij sahibi olan firma ve okullarla sürdürmektedir. Aynı şekilde çalışmakta olduğumuz okullar öğrenci referanslarımızla değerlendirilmektedir.

SİTRİN Yurtdışı Eğitim olarak tüm bu programları yürütürken benimsediğimiz anahtar sözcük özetle GÜVEN\`dir. Rolümüz sadece tüm dünyadan 7\`den 70\`e herkesi en uygun koşullarla yurtdışına göndermekle sınırlı kalmayıp, yurtdışında yaşanan yabancılık duygusunu en aza indirmek, karşılaşılabilecek her türlü sorun için hızlı ve kesin çözümler üretmek ve eğitimi başarıyla bitirene dek her aşamada sizin yanınızda olmaktır..

Bunu en doğru şekilde yapabilmek adına şirket bünyesindeki bütün çalışanlarımız daha önce yurtdışında eğitim almış, bilgili ve tecrübeli kişilerden seçilmiştir. Böylelikle sizlerin yaşayabileceği problemleri de önceden kestirme şansına sahip olabilmekteyiz.

Yurtdışında yabancı dil eğitimi hedefleyen bir kişinin bugüne kadar tespit ettiğimiz amaçları yabancı dilini geliştirmek, farklı ülkeleri ve şehirleri ziyaret etmek, yeni insanlarla tanışmak, çeşitli alanlarda beceriler kazanmak ve bütün bunları en az maliyet ile gerçekleştirmek olarak özetlenebilir. Bütün bunları bizimle en etkin ve hesaplı bir şekilde yapabilirsiniz. Sayısız mutlu dönen müşterilerimiz bunun en büyük yaşayan kanıtlarıdır.

Hayalleriniz hayallerimizdir... Bunları gerçekleştirmek için atacağınız her adımda ve her seferinde yanınızda olmayı burada yazılı olarak taahhüt etmekten çekinmiyor, şeffaflık prensibimiz dahilinde, aksine bunu açık yüreklilikle dile getiriyoruz.

SİTRİN Yurtdışı Eğitim olarak amacımız hep, sizi ve tanıdıklarınızı bir hayat boyu kazanmak olmuştur. Bunun için gereken her zaman yapılır. Sizin mutluluğunuz, bizim gururumuzdur.

SİTRİN Yurtdışı Eğitim


Ürün ve Hizmetler

DİL OKULLARI, PROMOSYONLU OKULLAR, YAZ OKULLARI, ÜNİVERSİTE PROGRAMLARI, WORK AND STUDY, ÖZEL KURSLAR, INTERNSHIP, GREEN CARD, MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI, H2B, WORK AND TRAVEL, Vize Danışmanlığı

#vize danışmanlığı #yurt dışı egitim #egitim danışmanlığı #ingiltere dil okulları #malta dil okulları


Benzer Firmalar