Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » Develioğlu inşaat,tadilat,dekorasyon,mobilya lake-cila san.tic.ltd.şti.

Develioğlu inşaat,tadilat,dekorasyon,mobilya lake-cila san.tic.ltd.şti.


Necip Fazıl Mah.Alemdağ Cad.Kemerdere Mevkii No:906/4 Ümraniye / İstanbul

Telefon1: 216.415 00 14

Telefon2:

Fax: 216.415 00 06

Web: www.develioglugroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında inşaat uygulama alanında hizmet vermek amacı ile faaliyete başlayan firmamız,DEVELİOĞLU inşaat,tadilat,dekorasyon,mobilya lake-cila San.Tic. Ltd.Şti.12 yılı aşkın süredir,profesyonel ekibimiz ile birlikte odaklandığı her iş ve projeyi başarıyla ve zamanında tamamlamıştır.
Bunun arkasında,güçlü uzman kadrosu,ustalardan oluşan işgücü ekipleri,disiplini,sürati,deneyimi ile kalite ve sağlamlıktan ödün vermeyen ilkesi yatmaktadır.

Firmamız,tüm dinamikleri sağlayan, teknoloji , insan kaynağı yapısı ve rekabet gücü ile herkesçe kabul görmüş kurumsal değerleri ile adından sıkça söz ettirmiştir.
Elde etmiş olduğu tecrübe ve oluşturduğu güveni,eş zamanlı olarak 2000’li yıllarda da inşaat,dekorasyon projelerine aktarmaya başlamıştır. Saygınlık,kalite ve güven esasına dayalı olarak başardığı projeleriyle bu alandaki etkinliğini ispatladığına inanmaktadır.
Develioğlu inşaat faaliyetini inşaat dekorasyon alanında devam ettirirken 2009 kurduğu Lake-cila atölyesi ve 2011 yılı sonlarında faaliyete başlayan İOLA Mobilya da gruba katılınca firmamız bir grup firması olmuştur.

SAYGILARIMIZLA,
DEVELİOĞLU GROUP


Ürün ve Hizmetler

Kaba inşaat, ince inşaat, yalıtım, dış cephe mantolama, söve, izolasyon, çatı sistemleri, tadilat, boya, dekorasyon, alçı, alçıpan, asma tavan ve bölme duvar, seramik-granit-mermer uygulamaları, laminat-lamine ve ahşap parke uygulamaları gibi bir çok alanda hizmet vermesine rağmen, hepsinde aynı ustalık ve başarıyı göstermiştir.

#tadilat, dekorasyon #inşaat,yalıtım #dış cephe mantolama,söve #alçı alçıpan kartonpiyer #boya, sıva,çatı sistemleri


Benzer Firmalar