TENGA MARKET


Halide Edip Adıvar Cd. Dedeoğlu Sk. No:8/A Şişli

Telefon1: 2122103611

Telefon2:

Fax: 2122229503

Web: www.tengamarket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Japonya’da doğan TENGA, erkeklere yönelik dünyanın en tanınmış yetişkin oyuncakları markası. Sadece A.B.D ve Japonya’da ayda 300.000 adet satışı ile 1. sırada olan TENGA, tüm dünyada 7 yılda 20 milyon adet satış rakamına ulaşmış olup kendi sektörü içinde en yenilikçi marka olarak tanınıyor.
TENGA, erkek fantezi dünyasında çığır açan, onlara bambaşka boyutların kapılarını açan ve yepyeni maceralara sürükleyecek olan eğlence oyuncaklarıdır. Cinsel yönelimi ne olursa olsun, 18 yaş ve üzerindeki her erkek TENGA kullanabilir. TENGA, cinsel yaşamın kalitesini arttırmak üzere, örneğin; erken boşalma sorununu kontrol altına almak için de kullanılabilir.
Dünyaca tanınan TENGA ,artık Türk Erkeklerinin de en keyifli ve en eğlenceli oyuncağı haline geldi.Her an her yerde sizi hazzın doruklarına ulaştıran TENGA\`lar, müstehcenlikten uzak olması sebebiyle,cinselliğe bakış açınızı değiştirir.


Ürün ve Hizmetler


Tenga Deep Throat
TENGA DEEP THROAT CUP Yeni nesil eğlenceli ve şık yetişkin oyuncağı TENGA, artık Türkiye`de. Özel tasarım darlığıyla size olağanüstü tecrübeler yaşatır. İçerisindeki özel valfler, güçlü bir vakum oluşturur ve bu ayrıntılı iç yüzeyiyle tahrik eden sesler birleştiğinde, TENGA DEEP THROAT size farklı dünyaların kapılarını açar. Onacup serisinde girişe yerleştirilen kaygan tampon, cildinize hassas ve yumuşak bir his verir.Aynı zamanda, losyonu içeride tutup akmasını önleyen tampon ,içindeki h
Tenga Egg, Tenga Cup, Tenga Flip Hole, Tenga Losyon Çeşitleri

# # # # #


Benzer Firmalar