TENGA STORE


Halide Edip Adıvar Cd. Dedeoğlu Sk. No:8/A Şişli

Telefon1: 2122103611

Telefon2:

Fax: 212 222 95 03

Web: www.tengastore.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Japonya’da doğan TENGA, erkeklere yönelik dünyanın en tanınmış yetişkin oyuncakları markası. Sadece A.B.D ve Japonya’da ayda 300.000 adet satışı ile 1. sırada olan TENGA, tüm dünyada 7 yılda 20 milyon adet satış rakamına ulaşmış olup kendi sektörü içinde en yenilikçi marka olarak tanınıyor.
TENGA, erkek fantezi dünyasında çığır açan, onlara bambaşka boyutların kapılarını açan ve yepyeni maceralara sürükleyecek olan eğlence oyuncaklarıdır. Cinsel yönelimi ne olursa olsun, 18 yaş ve üzerindeki her erkek TENGA kullanabilir. TENGA, cinsel yaşamın kalitesini arttırmak üzere, örneğin; erken boşalma sorununu kontrol altına almak için de kullanılabilir.
Dünyaca tanınan TENGA ,artık Türk Erkeklerinin de en keyifli ve en eğlenceli oyuncağı haline geldi.Her an her yerde sizi hazzın doruklarına ulaştıran TENGA\`lar, müstehcenlikten uzak olması sebebiyle,cinselliğe bakış açınızı değiştirir.


Ürün ve Hizmetler


TENGA FLIP HOLE WHITE
TENGA FLIP HOLE WHITE Bu şık ve özel tasarımın konforuyla, farklı dünyalara yelken açın. TENGA FLIP HOLE ,erkek doyumunun ulaşacağı son noktadır ve size eşsiz zevk ve heyecan sunar.İçerisinde çok yumuşak bir dokunuş sunan, yeni geliştirilmiş silikonla üretilen ve karmaşık şekillerle zenginleştirilmiş FLIP HOLE WHITE, iç yüzeyinin her santimetresinde farklı ve yeni bir heyecanla sizi karşılamaya hazır.Birçok kez kullanıp, her seferinde kolayca yıkayıp kurutabileceğiniz mükemmel bir tasarım.
Tenga Egg, Tenga Cup, Tenga Flip Hole, Tenga Losyon Çeşitleri

# # # # #


Benzer Firmalar