Köller ahşap ambalaj


5746 /1 sokak no:2 çamdibi mtk sitesi

Telefon1: 02324311911

Telefon2:

Fax: 02324311911

Web: kollerkahve.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Köller Kahve Kakao Baharat Pazarlama Ticaret

2012 yılının başında kurulan firmamız kahve , lokum ve draje şekeri ahşap kutuda satışına başlanmıştır . İzmir MTK Sitesisindeki tesisimizde toptan , internetten parekende satış yapmaktayız.Kişiye özel yazılı , resimli , baskılı ahşap kutu ve ahşap ürünlerimiz yapılmaktadır. Ürünlerimiz solvent ve tiner içermediği için gıda kodeksine uygundur . Kutularımızın içinde kahvenin vazgeçilmezi olan kahveli draje şeker veya lokum 100 gr orta kavrulmuş kahve ile beraber sunulmaktadır. İsteğiniz üzerine dilediğiniz ürün içine koyulabilir.
Özel günlerinizde \


Ürün ve Hizmetler


Ahşap çiçek kutuları
Ahşap gül çiçek arajman kutusu .
Köller Kahve Kakao Baharat Pazarlama Ticaret

Firmamız ürün kalitesinden taviz vermeden çalışan , müşteri memnuniyetini öncelikle amaç edinerek kalite ve güveni ön planda tutmaktadır. Ürün yelpazemizdeki ürünlerimizin başka bir
eşi yoktur çünkü hepsinde el emeği ve işçilik mevcuttur . Firmamız satmış olduğu ürünleri 1.sınıf üretip müşterilerimize kusursuz bir şekilde satmayı amaç edinmiştir. Bu nedenle piyasadaki benzer mevcut fabrikasyon ürünlerin aksine firmamız insan emeğinin çok değerli olduğunu düşünerek üretiği ürünleri müşterilerimizin çocuklarına ve torunlarına bırakabilecek kalitede ve sağlamlıkta üretip cazip fiyatlarla piyasaya sunmaktadır. Ayrıca firmamızın kişiye özel ürünleriyle ve tasarımlarıyla müşterilerimizin istek ve arzularını yerine getirmeyi amaç edimiştir.

# # # # #


Benzer Firmalar