Anasayfa » Cam Balkon » Cam ve Seramik Sanayi » ANTALYA Cam Balkon » Winglass Cam Balkon Sistemleri

Winglass Cam Balkon Sistemleri


Barınaklar bulvarı- güzeloba - muratpaşa

Telefon1: 0242 324 03 26

Telefon2: 0545 355 76 66

Fax: 0242 324 03 26

Web: www.antalyacambalkon.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Winlife Cam Balkon
Winlife Cam Balkon Kapama Sistemleri; sektörünün ilk firmalarından biri olarak ve kuruluş tarihinden itibaren benimsediği “Müşteri Memnuniyeti” ilkesini bugüne dek sürdürüp Cam Balkon Kapama Sistemleri sektörünün öncüsü olmaya devam etmiştir.
Türkiye genelinde kurduğu bayilik ağını her geçen gün genişleten Winlife müşterilerine en iyi hizmeti vermek için kalitesinden ödün vermeden cam balkon kapama sisteminde çıtasını yükseltmektedir.
Bünyesindeki tecrübeli satış ve teknik destek ekipleri ile; satış, satış sonrası hizmetler ve destek konusunda aktif bir politika izlemektedir. İleriye dönük projelere açık ve müşteri merkezli bir işletme olarak Winlife, giderek globalleşen piyasaların isteklerine cevap vermekte ve böylece ortaya çıkan fırsatları değerlendirmektedir.
Cam Balkon Kapama Sistemleri pazarındaki başarımız için kaçınılmaz olan rekabete herzaman hazır bulunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Winglass cam balkon sistemleri
Winlife Cam Balkon Winlife Cam Balkon Kapama Sistemleri; sektörünün ilk firmalarından biri olarak ve kuruluş tarihinden itibaren benimsediği “Müşteri Memnuniyeti” ilkesini bugüne dek sürdürüp Cam Balkon Kapama Sistemleri sektörünün öncüsü olmaya devam etmiştir. Türkiye genelinde kurduğu bayilik ağını her geçen gün genişleten Winlife müşterilerine en iyi hizmeti vermek için kalitesinden ödün vermeden cam balkon kapama sisteminde çıtasını yükseltmektedir. Bünyesindeki tecrübeli satış ve teknik
WİNLİFE
2000 Yılında cam balkon sistemleri üretimi ve satışı yapmak amacı ile cam-balkon-sistemleri9Ankara da kurulan firmamız, Türkiye genelinde kurduğu bayilik ağını her geçen gün genişleterek, Winlife müşterilerine en iyi hizmeti vermek için kalitesinden ödün vermeden cam balkon kapama sisteminde çıtasını yükseltmektedir. 2012 yılı başı itibari ile Antalya ve ilçelerinde hizmet veren WİNLİFE Bünyesindeki tecrübeli satış ve teknik destek ekipleri ile; satış, satış sonrası hizmetler ve destek konusunda
antalya cam balkon, antalya sisneklik işleri, alanya cam balkon,

#antalya cam balkon #cam balkon antalya #katlanır cam balkon antalya #alanya cam balkon #antalya sineklik


Benzer Firmalar