Anasayfa » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » SİLİKON YAZILIM DANIŞMANLIK VE REKLAM BİLİŞİM HİZMETLERİ

SİLİKON YAZILIM DANIŞMANLIK VE REKLAM BİLİŞİM HİZMETLERİ


Perpa Ticaret Merkezi A - Blok Kat: 6 No: 551 Okmeydanı/ İstanbul

Telefon1: 0212 210 91 61

Telefon2: 0212 210 92 61

Fax: 0212 210 91 62

Web: www.silikonyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

8 yıllık tecrübe birikimiyle 2012 yılında Silikon Yazılım olarak yazılım sektörüne dahil olan genç bir firmadır. Firmamızın temel hedefi, koşulsuz tüketici memnuniyetini esas alarak sektörde sayılı firma tarafından sunulabilen üstün hizmet ve ürün kalitesini kişisel ve kurumsal müşterilerinin beğenisine sunmaktır.
Silikon Yazılım her ne şartta olursa olsun mümkün olanın en iyisini ve en mükemmelini yaparak müşterilerini memnun etmenin uğraşını verecektir ve sektörde devamlılığını sürdürecektir.
Misyonumuz
Müşterilerine, birliktelikten aldığı güçle destek vererek, iş hayatını kolaylaştıracak uygulamalar geliştiririz.
Vizyonumuz
Müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu esas alan bir anlayışla yazılım sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine “VİZYON” edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Silikon Yazılım olarak, müşterilerin ihtiyaçlarına göre ar-ge (özel) yazılımlar geliştiriyoruz.

Reklam departmanımızda, google adwords hesapları üzerinde yaptığı başarılı yönetimler ve gerekli şartları yerine getirerek Google Adwords Sertifikalı İş Ortağı olmuş ve müşterilerimize güvenilir, düşük maliyetli, kaliteli reklam hizmeti sunmaktayız.

#kurumsal yazılım,ar-ge yazılım #özel yazılım,yazılım geliştirme #google adwords,adwords #adwords reklam,google adwords reklam #internet reklam,facebook reklam


Benzer Firmalar