Anasayfa » Alüminyum Korkuluk » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Alüminyum Korkuluk » SMS ALÜMİNYUM METAL İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SMS ALÜMİNYUM METAL İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Örnek sanayi sitesi 6 nolu cadde no:10

Telefon1: 0342 2154401

Telefon2:

Fax: 0342 2154402

Web: www.smsaluminyum.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:IRAK,İRAN

SMS ALÜMİNYUM METAL , Gaziantep Örnek Sanayi Bölgesinde kurulmuştur. Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgelerinde alüminyum ve krom küpeşte parçaları imalatı
alanında faaliyet gösteren entegre tesise sahip ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı yegane firma özelliğindedir.
Firmamız nitelikli ve deneyimli elemanlarıyla alüminyum ve krom küpeşte aksesuarı imalatı yapmaktadır.Üretim aşamasında ileri teknoloji kullanılarak yüksek kalitede malzeme üretilmektedir.
Üretim kademeleri olan cnc tornada işleme,polisaj ve eloksal bütünüyle işletmemizde yapılmaktadır.Ayrıca krom ve alüminyum profil boru satışı da bünyemizde mevcuttur.
Tanışmamız ümidiyle bu vesile ile siparişlerinizi bekler hayırlı bol kazançlı günler dileriz.


Ürün ve Hizmetler


ALİMİNYUM KROM KÜPEŞTE KORKULUK AKSESUAR MALZEMELERİ
SMS ALÜMİNYUM METAL , Gaziantep Örnek Sanayi Bölgesinde kurulmuştur. Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgelerinde alüminyum ve krom küpeşte parçaları imalatı alanında faaliyet gösteren entegre tesise sahip ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı yegane firma özelliğindedir. Firmamız nitelikli ve deneyimli elemanlarıyla alüminyum ve krom küpeşte aksesuarı imalatı yapmaktadır.Üretim aşamasında ileri teknoloji kullanılarak yüksek kalitede malzeme üretilmektedir. Üretim kademeleri olan cn
ALÜMİNYUM KROM KÜPEŞTE KORKULUK AKSESUAR İMALATI VE SATIMI.

# # # # #


Benzer Firmalar