Anasayfa » Anaokulları » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » DENİZLİ Anaokulları » Denizli Çocuk Kalbi Çocuk Evi

Denizli Çocuk Kalbi Çocuk Evi


Çamlaraltı Mh.6017Sk. No:10

Telefon1: 2131219

Telefon2: 5326688709

Fax: 2131219

Web: www.denizlicocukkalbi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Okulumuz Çamlık yolu\`nda bahçeli tripleks bir binadır. Çamlık parkına 100 mt. Mesafede bulunmaktadır. Bahçemizde kaydırak, salıncak, minyatür kaleler, tahtiravalli, pota ve kum havuzu gibi bir çok etkinlik düzenleyebileceğimiz alana sahiptir. Binamız içinde her yaş gruplarına ait ayrı sınıflar vardır. Bu bölümlerde hiçbir oyuncak, oyun, şarkı adaptasyon, algılama, muhakeme zayıflığına neden olan motivasyonel çatışma oluşmamaktadır. Bu bölümlerde bilişsel kavramlar öğretilir.
Bunun dışında etkinlik odalarımız vardır. sanatsal etkinlikler grubumuz, Ayrıca müzik, drama etkinliklerimizin dönüşümlü olarak yapıldığı bir sınıfımız vardır. Bu sınıfta okul sinemamız, aynı zamanda belli zamanlarda okulumuza gelen tiyatro, animasyon grubu ve kukla gösterileri gibi etkinlikler gerçekleştirilir.
Binamızın en üst katında yer alan ferah terasımızda hem velilerle sohbetlerimizi gerçekleştirip hem de çocuklarımızla barbekü partisi gerçekleştirilir.

Özel bilgisayar salonumuz mevcuttur. Bilgisayar eğitim hizmetleri ve bilgisayar etkinlikleribu salonumuzda gerçekleştirilmektedir.

Mutfağımız genişliği ile aynı zamanda yemek salonu olarak kullanılır. Böylece toplam 14 ayrı bölümden oluşan binamızda etkin bir biçimde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

ÇOCUK EVİ DENİZLİ ÇAMLIK OKUL ÖNCESİ GÜNDÜZ BAKIM EVİ ÇOCUK GELİŞİMİ DENİZLİ ÇOCUK KALBİ ÇOCUK YUVASI DENİZLİ KREŞ ÇOCUK EĞİTİMİ YAZ OKULLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK DENİZLİ BESLENME ANAOKULU MÜZİK ÇOCUK OKULLARI KREŞ EĞİTİM YUVASI ÇOCUK KALBİ İNGİLİZCE EL İŞİ FAALİYETLERİ DANS MÜZİK MATEMATİK ANİMASYON YAZ OKULU ŞİİR DİNLETİSİ ANİMASYON FUTBOL ve BASKETBOL DENİZLİ ÇOCUK EVİ ÇOCUK YUVASI BİLİM ve SANAT BOYAMA ETKİNLİKLERİ TİYATRO DANIŞMANLIK BİLGİSAYAR SATRANÇ İNGİLİZCE BAHÇE ETKİNLİKLERİ BOYAMA ETKİNLİKLERİ

#Kreş Anaokulu #Yaz Okulu #Çocuk Bakımı #Etüd #Bakım Evi


Benzer Firmalar