Unitekno Ariete Buharlı Temizlik Robotu


Bağdat Cd 75/9

Telefon1: 2163489100

Telefon2:

Fax: 216 3489100

Web: www.ariete.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Buharlı Temizlik Makinesi hiçbir katkı maddesine gerek kalmadan sadece su buharı ile temizlik yapan ve dezenfektan olarak da kullanılabilen bir makinedir. Buharlı Temizleyici evde, işyerinde ve otomobilde hemen her yüzeyde mükemmel bir temizlik ve hijyen sağlar. Daha az zamanda, daha az efor sarf ederek, çok daha fazla iş yapabilirsiniz. Maksimum enerji tasarrufunun yanı sıra ve kolay kullanımlı buhar basıncı sayesinde artık temizlik, hem ucuz hem de çok kolaydır. Deterjan ve kimyasal madde kullanmadan en zor temizliğin üstesinden kolayca gelir. Deterjan gibi yapışkan ve iz bırakan kimyevi maddeler kullanmayan, lekeli temizliğe son veren, gerçek bir hijyen makinesidir. Kanserojen maddeler içeren zehirli kimyasallar ve atıklarından kurtulur, gerçek bir çevre dostu ve alerji karşıtı bir ürüne kavuşursunuz. Mutfak, tuvalet, banyo temizliğinde, seramik ve fayans yüzeylerde oluşan kirleri kolayca çıkaran, asla vazgeçemeyeceğiniz bir üründür.


Ürün ve Hizmetler


Buharlı Temizleyici - Buharlı Temizlik robotu
902 Automatico buharlı temizleyici, 5 Bar buhar basıncı ile evinizde ihtiyaç duyacağınız bir çok detaylı temizlik ve hijyen sağlama işlemini mükemmel kalitede gerçekleştirebileceğiniz çift kazanlı buharlı temizlik sistemidir. 902 Automatico buhartlı temizleyic, İtalyan Unitekno firması tarafından minimalist estetik çizgiler ve üstün buhar teknoloji ile tasarlanan sürekli sistem buharlı temizlik makinasıdır. İtalyan şıklığı ve zerafetini, etkili buhar gücü ile bir arada barındırmaktadır. 5 Bar bu
Buharlı Temizlik Buharlı Temizleyiciler ve Buharlı Temizlik robotu italyadan ithalat ve satışını yapmaktayız. Dİstribütörü olduğumuz firmalar Unitekno ve Ariete\`dir.

Buharlı temizlik robotu için tek adres http://www.ariete.com.tr

#buharlı temizlik #Buharlı temizleyici #buharlı temizleyiciler #temizlik robotu #


Benzer Firmalar