Prometrik arge yaz bilg sis san


koü teknopark vatan cad no 83/B47 başiskele/KOCAELİ

Telefon1: 02623414244

Telefon2:

Fax: 02623414244

Web: www.prometrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Prometrik AR-GE 2004 yılında kurulup Türkiyede Ar-Ge\`ye odaklanmış bir ticari kuruluştur. Küresel piyasada Ar-Ge nin , öncülüğün ve liderliğin önemini bilip bu vasıfların büyüyen Türkiyede kaçınılmaz hale geldiğini görmüştür. Bu gerçekler ışığında insanlığın zaten var olan ihtiyaçlarını analiz ederek dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan çözümler icad etmeyi kendine bir hedef olarak belirlemiştir.
Yüzde yüz yerli üretim olan gömülü barkod çözümlerini (Peros3000, Prometrik KM 41, YeniPeros) ve yazılımı(Prometrik3000) bilişim sektörüne kazandırmış ve öncülük yaptığı tüm sektörlerde dünya standartlarını oluşturup Türk Ar-Ge\`sinin dünya geleceğinde bir marka olmasını amaç olarak belirlemiştir. Oluşturduğu ve her gün geliştirmeye devam ettiği Ar-Ge bilgi birikimini kulanarak insanların hayatını kolaylaştıran ürünlere yönelmiştir. Bu yolda en büyük yatırımını insan kaynaklarında kullanarak sonuçları nitelikli insan beyninin belirlediği dünyada bir adım önde yer almayı başarmıştır.
Prometrik AR-GE gelişmesini hızla sürdürerek insan odaklı araştırma geliştirme çalışmalarına bundan böyle de devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

barkod sistemleri
stok takip sistemleri

#peros 3000 #peros3000 #barkod #stok takip #


Benzer Firmalar