PT. Bonus Indo Trade


city resort tower orchid 9/15 Cengkareng Jakarta

Telefon1: +62 81388784682

Telefon2:

Fax: +62 81388784682

Web: endonezyamobilyaevi.blogspot.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Endonezya Mobilya Evi Jakarta merkezli PT. Bonus Indo Trade adlı şirketimizin mobilya sektöründe, araştırma, satın alma, sipariş ve üretim denetimi, kalite kontrol ve son olarak sevkiyat faaliyetleri gösteren bir kuruluşudur.


Ürün ve Hizmetler


teak sandalye
%100 Endonezya teak ağacı sandalye.
Genel başlıkları ile hizmet ve görevlerimiz sizin projeleriniz doğrultusunda ihtiyaçlarınızı tanımlamak, sizleri kalite standart sertifikalı ve ihracat yetkisine sahip üreticilerimizle bir araya getirerek işbirliğinizi oluşturmak ve ürünlerinizin en uygun fiyatla maksimum kalitede üretilip sizlere sağlıklı olarak ulaşmasını sağlamaktır. Genel olarak Oteller, toptan ve perakende mobilya sektörü, hastaneler, okullar, restoranlar, kafeteryalar, alışveriş merkezleri, ev dekorasyonu sektörü ile sinema ve tiyatrolar hizmet verdiğimiz alanlardır.Mobilya ürün yelpazemiz içerisinde bambu mobilyalar, deniz yosunu mobilyalar, su sümbülü mobilyalar, muz yaprağı mobilyalar, natürel ve sentetik rattan mobilyalar, tik ağacı mobilyalar, klasik mobilyalar, metal ve tik kombine mobilyalar, deri ve tik kombine mobilyalar, eskitilmiş mobilyalar, maun mobilyalar, plastik ve metal mobilyalar, stadyum koltukları, tiyatro ve sinema koltukları, antik mobilyalar olarak sıralayabiliriz. Ayrıca ağaç evler, çardaklar, fıskiye ve çeşmeler, kapılar, zemin ve duvar kaplamaları, dekorasyon ışıklandırmaları, doğal ve mozaik taşlar, boyama tablolar ve sıra dışı lavabolar da yine ihraç ettiğimiz ürünler arasındadır.HİZMETLERİMİZHizmetlerimizi üç ana başlıkta altında açıklayabiliriz:1-İhtiyaçlarınızı tanımlama ve üreticileri belirleme, İstediğiniz ürün ya da ürünleri bize aktardığınız özellikleri doğrultusunda tanımlayacağız. Bütçeniz, zevkiniz ve teslim almak istediğiniz tarih üreticileri listelemek ve seçim yapmakta bize yardımcı olacak unsurlardır. Portföyümüzde bulunan üreticilerimizden aradığınız ürün özelliklerinde üretim yapabilen birkaç alternatifi belirleyip ziyaret aşamasına geçeceğiz. Kuruluşumuz uzun yıllardır üreticiler tarafından bilinmektedir bu ve bugüne kadar yapmış olduğu işbirlikleri, bize ve aynı zamanda sizlere, en iyi kaliteyi en uygun fiyata alma avantajını sağlar. Yapılan pazarlarlıklar sonucunda, sipariş, ürün özellikleri, fiyat, ödeme koşulları, sevkiyat tarihi ve şeklinin yazılı olduğu bir sözleşme hazırlanarak tüm işbirliği detayları imza altına alınarak resmiyet kazandırılır. Ödeme türleri arasındaki en tercih edilen, müşterilerimizin de kendini daha rahat ve güvende hissettikleri akreditif ile ödeme bizimde en çok tercih ettiğimiz ödeme şeklidir. Bu ödeme şeklinde üretim, belirlenen akreditif şartlarına uygun açılan akreditif evraklarının üretici firmanın bankasına ulaşmasından sonra başlar. Diğer ödeme şekli ise %50 si depozit olmak üzere üretimin başlaması için önceden yapılan ve kalan bakiyesinin de sevkiyat öncesinde yapıldığı banka transferi ile ödemedir.2-Üretim, Ürünlerinizin istemiş olduğunuz özelliklerde üretilmesi için ekibimiz üretim süresi boyunca denetleme yapacaktır. Kısa süreli aralıklarla çekilen fotoğraflar tarafınıza bilgilendirme olarak gönderilecektir. Eğer var ise, bu denetlemelerde gözlemlenen ya da fotoğraflarda sizin gördüğünüz herhangi bir yanlışlık, hemen üretici tarafından düzeltilecek, tarafımızdan tekrar kontrol edilecektir.

#mobilya,rattan #bahçe mobilyası,bambu mobilya #teak mabilya, tik mobilya #oturma grupları, koltuklar #sandalyeler, plaj koltukları


Benzer Firmalar