Joker CNC


Keçecipiri Mah. Çakırgöz Sk. No:9/12 Hasköy / İSTANBUL Tel : +90212 235 4124 Gsm: +90532 263 3898 Gsm: +900534 266 5055 Mail: info@jokercnc.com

Telefon1: 0534 266 50 55

Telefon2:

Fax:

Web: www.jokercnc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VARSAN MAKİNE İMALAT SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak 1990 yılından beri makine ve yedek parça üretimi yapmaktayız.



Faaliyet alanları makine, yedek parça imalatı, müşteri odaklı iyileştirme ve performans arttırıcı projeler işiyle alakalı olarak tüm kalıp ve aparatlarının üretimi ve hayata geçirilmesidir. Müşterilerine ait yurtiçi ve yurtdışı projelerin birçok aşamasında üzerine düşen görevleri sağladığı üretim kalitesi ve güvenle faaliyet göstermektedir.

Sanayisi hızla gelişen ülke ekonomimiz amatör ve profesyonel fikirleri de beraberinde getirmektedir. Bizde bu doğrultuda firma olarak bu girişimci ve tasarımcı fikirlerle çağın teknolojilerini kullanabilecek yeni makineler tasarlayıp üretmekteyiz.

Yeni tasarım makinelerimiz ile imalatını düşündüğünüz tüm projelerinizi çok hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. JOKER CNC markası ile tasarladığımız tüm makinelardeki detaylar titizlikle düşünülüp tasarlanmıştır. Modüler yapıları, üretimlerindeki sadelik ve kalite makinelerimizi az yer kaplayan, kullanımını kolay ve parça teminini kolaylaştıran bir yapı kazanmasını sağlamıştır.

Makinelerimizin garanti kapsamındaki ve sonrasındaki sürelerde temin edilebilecek parçaların ucuz ve yaygın satışı olan parçaların seçilmiş olması müşterilerimize avantaj olarak sunulmuştur. Makinelerimiz tasarlanırken tüm ekipmanlar kolayca sökülüp takılabilir şekilde dizayn edilmiştir.



JOKER CNC , VARSAN MAKİNE İMALAT SAN. ve TİC.LTD ŞTİ. MARKASIDIR


Ürün ve Hizmetler

Cnc Plazma Kesim makinaları
3 Eksen Cnc Router
4 Eksen Cnc Router
5 Eksen Cnc Router
Cam İşleme Makinaları
Alyans Bilezik İşleme Makinaları

#cnc plazma #3 eksen cnc #4 eksen cnc #alyans işleme #cam işleme


Benzer Firmalar