Anasayfa » Bilgisayar yazılım hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » KOCAELİ Bilgisayar yazılım hizmetleri » Mikron Bilişim Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Mikron Bilişim Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


ABDİ İPEKÇİ MAH. BATTAL GAZİ CAD. NO:215 A/B

Telefon1: (262) 655-7334

Telefon2:

Fax: (262) 655-7332

Web: www.mikronbilisim.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değerli Müşterilerimiz, 5. yılımızı kutlamaktayız

Bizim; Bilgisayar, Bilişim, Güvenlik Sistemleri, Uydu Sistemleri ve İnternet alanındaki deneyimlerimiz 10 yıl önce başladı. Biz Mast Bilgisayar ortakları kendi deneyimlerimizi ve iş tecrübelerimizi 10 yıllık bilgi birikimimizi ortaya koyarak 5 yıl önce Mast Bilişim Bilgisayar Elektronik Elektrik Dan.San.ve Tic. Ltd. Şti. kurduk. İyiki de kurmuşuz Şöyle dönüp geriye baktığımızda zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz.

Çünkü amaç hizmet olunca ve zevkle severek işimizi yaptığımızda zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz. Şirketimizi kurarken çok düşündük iş yapabilirmiyiz ayakta kalabilirmiyiz diye şimdi ise 5 yıl geçmiş zevkle işimizi yaptık.

Ama hiç bir zaman biz müşterilerimize sadece parasını alabileceğimiz kişiler gözüyle bakmadık.Hizmet verdiğimiz yerimizde gelen müşterilerimizle arkadaş olmayı, bilgilerimizi paylaşmayı, insana saygı göstermeyi her zaman kendimize ilke edindik.

Firma ünvanımızı 14 Aralık 2010 tarihinde Mikron Bilişim Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak değiştirdik.

Sizlerde bize güvenip bizi bu günlere getirdiğiniz için sizlere Mikron Bilişim ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Biz sizlerle bir Aile’yiz.

Ancak siz değerli müşterilerimiz var oldukça büyümeye ve hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizim görevimizde size en iyi,en kaliteli malları en uygun fiyatlarla sağlamaktır. En ucuz malları demiyoruz.

\


Ürün ve Hizmetler


Site Tasarımda Kampanya
Yeni Türk Ticaret Kanununa Uygun Web Site Tasarımında Olay!!! Web Sitesi,Alan Adı,Hosting 500 TL. 500 TL`lik Paket içerisinde 5 sayfa web sitesi tasarımı 1 sayfası resim galerisinden oluşmaktadır. 500 MB Hosting,com ve net alan adları için geçerlidir. Google reklam hizmetleri ve arama motorlarına kayıtlar ekstra ücretlidir.
, Gebze Bilgisayar, , Gebze Toner Dolum, Gebze Kartuş Dolum, , , Akınsoft Gebze Bayisi, , Darıca Bil

#Gebze Bilişim #Gebze Teknik Servis #Ertemsoft Gebze Bölge Bayisi #Gebze Web Tasarım #Gebze Güvenlik Kamera Sistemleri


Benzer Firmalar