Anasayfa » » » sandalyesepeti.com

sandalyesepeti.com


kağıthane cad.uğur sk.no:2/b çağlayan istanbul

Telefon1: 0212 233 50 62

Telefon2: 0532 767 89 80

Fax: 0212 233 50 62

Web: www.sandalyesepeti.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, kalite, konfor, ergonomik unsurlarını ön planda tutarak, cafe , bar masaları sandalyeleri ofis makam takımları, ofis oturma grupları, çalışma masaları, toplantı masaları, bankolar, makam koltukları, çalışma koltukları, konferans koltukları, bekleme koltukları, aksesuarlar, sehpalar ve kuruma özel projeler ile birçok alanda geniş ürün yelpazesi ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla hizmet vermektedir.

Her türlü özel ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel değişik renk ve modelde mobilyalar geliştirmektedir. Sunduğumuz ürün ve hizmetleri uzman kadromuzla montajını yapıyor ve satış sonrası verdiğimiz teknik destek ile de müşteri memnuniyetini daima zirvede tutmayı hedefliyoruz.

Kaliteden ödün vermeden sunduğumuz hizmetleri; kendi alanımızda başlattığımız öncü çalışmaları sürekli yenilenen teknolojisiyle hep daha kaliteli ve tam zamanında sunmak, birikimlerimizi bilgi ve tecrübemizle harmanlayarak gelecek kuşaklara aktarmaktır.


Ürün ve Hizmetler


RATTAN SANDALYE 015
İncelemekte olduğunuz alüminyum rattan sandalye modeli consepte yeni giren bir ürün olup farklı tasarımı ile dikkat çekmektedir . rattan sandalye standart çıtasını bir kademe daha yukarıya taşıyarak daha yumşak hatlı bir ürün ortaya çıkmıştır. muadilleri gibi üst üste kayıtlarından dolayı 4-6 adet arasında istiflenebilir üç ayrı rengi ( beyaz - kahve - yeşil renkleri bulunmaktadır . Rattan sandalye Rattan sandalye yapısı itibarı ile hem hafif hemde işlenmesi kolay bir mamüldür , tüm hava koşu
FİRMAMIZ: RATTAN SANDALYE PLEKSİ SANDALYE BAR SANDALYESİ TEAK MASA BAHÇE SANDALYESİ FİRMAMIZ: SANDALYE , CAFE MASASI, WERZALİT MASA, WERZALİT SANDALYE, BAR MASASI, BAR SANDALYESİ, OFİS MOBİLYALARI, FİLELİ MÜDÜR KOLTUKLARI, SEKRETER KOLTUKLARI, PERSONEL KOLTUKLARI, SEDİR, TEKLİ KOLTUK, İKİLİ KOLTUK, ÜÇLÜ KOLTUK, PLEKSİ SANDALYE, POLİKARBON SANDALYE, RATTAN SANDALYE, BAHÇE MOBİLYASI, ALİMİNYUM SANDALYE, AHŞAP SANDALYE, AHŞAP BAHÇE MOBİLYALARI, MASA AYAKLARI, MASA, METAL SANDALYE, TABURE, DOSYA DOLABI, ÇELİK DOLAP, AHŞAP DOLAP, KESON, ÇALIŞMA MASASI, MAKAM MASASI, PLASTİK SANDALYE, PLASTİK MASA, KATAGORİLERİNDE ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ VE HER BÜTÇEYE UYGUN FİYATLARIYLA HİZMET VERMEKTEDİR.

#rattan sandalye,sandalye #masa,bar sandalyesi #fileli koltuk,müdür koltuk #polikarbon sandalye #plastik sandalye


Benzer Firmalar