Enkosam :Makina


şekerpınar

Telefon1: 05347152210

Telefon2:

Fax: 0262

Web: www.enkosammakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:dıstrıbutor

En son teknolojileri kullanarak, müşteri istekleri doğrultusun da çözüm odaklı teknik destek vermekle birlikte, yeni tasarımlar yaratarak bunları hayata geçirmek adına başarılı çalışmalar yapan ender firmaların başında yer alır.
Kurulduğu ilk günden itibaren sanayi, bölgelerinde bulunan üretici firma ve fabrikalara çözüm ortağı olarak hizmet vermiş, verdiği hizmetlerin karşılığını müşteri memnuniyeti olarak en iyi şekilde almıştır.
Hızlı ve verimli çalışmayı sağlamak amacıyla çeşitli illerde kurmuş olduğu temsilcilikler ile Türkiye genelindeki tüm üretici firma ve fabrikaların sorunlarına anında ve profesyonel çözümler ulaştırmayı başarmıştır.
Almış oldukları eğitim, edindikleri bilgi ve birikim ile kendi alanlarında uzmanlaşmış mühendis, teknisyen ve formenlerden oluşan teknik kadrosu ile marka ayrımı yapmaksızın en karmaşık sistemlerin bakım-onarımını uygun ekonomik koşullar ve garanti kapsamında gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN BİR FİRMAYIZ.ELEKTRONİK KONTROL KARTLARININ TAMİRİNİ VE BAKIMINI VE ÖZELLİKLE SERVO SÜRÜCÜ VE SERVO MOTORLARINI MARKA AYRIMI YAPMADAN TAMİRİNİ VE BAKIMINI YAPMAKTAYIZ....TAMİRİNİ YAPTIĞIMIZ CİHAZLARDAN BAZILARI ŞUNLARDIR.SIEMENS-FANUC-INDRAMAT-BOSCH-LENZE-CONTROL TECHNIQUES-HEIDENHAIN-SEW-EUROTHERM.BUNLARIN YANISIRA CNC TEZGAHLARIN EKSEN SÜRÜCÜLERİ, EKSEN MOTORLARI, PLC VE CPU ÜNİTELERİNDE TAMİRİNİ GARANTİLİ OLARAK YAPIYORUZ.GENEL AMAÇLI ELEKTRONİK ALANINDA ÖZEL TASARIMLAR VE ÖZEL EĞİTİMLER VE DE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VERMEKTEYİZ.

#pnömatik #hidrolik #aktüatör #vana #hortum


Benzer Firmalar