Anasayfa » Okul Mobilyaları » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Okul Mobilyaları » edosis eğitim araçları ve donatım sistemleri a.ş.

edosis eğitim araçları ve donatım sistemleri a.ş.


sarayköy sanayi sitesi 53. sok. no:33 kazan ankara

Telefon1: 4443312

Telefon2:

Fax: 3128153117

Web: www.edosis.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Edosis Eğitim Araçları ve Donatım Sistemleri A.Ş. , eğitim araçları sektörünün gelişmesine katkıda bulunmak ve nitelikli ürünler oluşturarak kalitenin çağdaş ülkeler seviyesine gelmesi için çalışmalarını sürdüren bir guruptur.


Türkiye eğitim araçları sektöründe faaliyet gösteren Edosis, ürün portföyünü oluştururken anaokulundan üniversitelerimize kadar eğitim kurumlarımızın öneri ,görüş ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmuştur.

Ürün yelpazesini ithal etmiş olduğu özel ürünlerle genişleten Edosis, en kaliteli ürünler ve çeşitlerle eğitim kurumlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.

Satış sonrası hizmetlere önem veren Edosis, proje başlangıcından ürünlerin teslim anına ve ürünlerin tesliminden sonrada belli periyotlarda kurumlarımızı ziyaret etmekte ve takip etmektedir.

Her geçen gün, her yeni teknoloji, her yeni proje, sektörümüzde tecrübemizi sağlamlaştırmış ve bunun sonucu olarak kendimize güvenimizi pekiştirmiştir.

Edosis Eğitim Araçları en kaliteli ürünü optimum fiyata sağlamaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Fizik Laboratuarı, kimya laboratuarı, biyoloji laboratuarı, fen laboratuarı, Resim Sınıfı, Müzik Sınıfı, konferans salonu, okul sırası, duvara monte manyetik ayaklı çelik emaye yazı tahtası, hareketli yazı tahtası, giyotin yazı tahtası, kombine yazı tahtası, akıllı tahta, interaktif tahta, elektronik müzik tahtası, naturel kumaş kaplı mantar pano, mikroskop, monoküler binoküler mikroskop, anatomik modeller, laboratuar deney malzemeleri, sınıf dolapları, sınıf tahtası, okul laboratuarı, türkiye dünya fiziki siyasi harita, geometri takımları, matematik ders araçları, tepegöz perdesi, projeksiyon cihazı, projeksiyon sinevizyon perdesi, ahşap lamine milli levhalar, yerküre , ofis mobilyası, ofis koltukları,

#okul sırası laboratuvar #yazı tahtası laboratuar #fen laboratuvarı, fizik laboratuarı #eğitim araçları, emaye yazı tahtası #okul öncesi eğitim araçları, oyuncak


Benzer Firmalar