EKİP OTOMOTİV KİA YEDEK PARÇA


KARTAL OTO SANAYİ SİTESİ C2 BLOK NO:20-21

Telefon1: 2163871283

Telefon2:

Fax: 2163871283

Web: www.ekipotomotiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Hakkında
1999 Yılında otomotiv sektörüne adım atan Ekip Otomotiv başlangıcından itibaren sektöründeki değişimleri takip ederek zaman içerisinde kendisini geliştirmiştir.
İşletmede amacın sadece kar olmadığı düşüncesi içerisinde olan Ekip otomotiv siz değerli müşterilerine önem veren ve sizler için üretken işletme olma gayreti içerisinde ilerlemelerini sürdürmüştür.
Ekip Motorlu Taşıtlar Otomotiv San.ve Tic.Ltd.Şti.; Kartal oto sanayi sitesi C2 Blok No:19 - 20 - 21 adresinde 450 metrekare kapalı alan ve 250 metrekare açık alanda;Branşlarında tecrübeli ve uzman kadrosuyla temiz,dürüst ve güleryüzlü hizmetleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.
Orjinal ve muadili yan sanayi yedek parçalarda uygun fiyatlarla yılların bize kattığı tecrübe ve kaliteli servis anlayışı ile müşteri portföyünü genişleterek faaliyet göstermektedir.
Ekip Motorlu Taşıtlar Otomotiv San.ve Tic.Ltd.Şti. müşterilerine yenilikçi düşünce içerisinde hizmet anlayışından yine ilkleri yaparak müşteri memnuniyetini arttırmak adına kendini yenileyerek bu günlere gelmiştir.
Ekip Motorlu Taşıtlar Otomotiv San.ve Tic.Ltd.Şti. sizlere; KIA,HYUNDAI,MITSUBISHI markalı araçlarınızın özel servis hizmetlerini vermekten gurur duymaktadır.Szilere kaliteli ürünle,kaliteli hizmet sunmanın yıllar boyu sürecek bir birlikteliğimizin başlangıcı olduğunun bilinci içerisinde ihtiyaçlarınıza uygun fiyatla gerçek çözümler sunmaktadır.
Aracınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz oto servisimizle sizde tanışın


Ürün ve Hizmetler


KİA OTO YEDEK PARÇA
Kia yedek parçaları; orijinal yedek parçalar, yan sanayi yedek parçalar, muadil yedek parçaları. Kia yedek parça fiyatları konusunda bize danışabilirsiniz. Kaliteli yedek parçalar ile aracınızın ömrü uzar. Güvenliğiniz için orijinal yedek parça kullanımını öneriyoruz. Araba parçaları konusunda güvenilir markaların yedek parçalarının satışını yapan firmamız, otomotiv yedek parça satışı konusunda hizmet vermektedir. Aydınlatma Grubu Kia Aydınlatma Grubu Kia marka binek ve ticari araçlarınızın
Ekip Motorlu Taşıtlar Otomotiv San.ve Tic.Ltd.ŞtiKartal oto sanayi sitesi C2 Blok No:19 - 20 - 21 adresinde 450 metrekare kapalı alan ve 250 metrekare açık alanda ve branşlarında tecrübeli ve uzman kadrosuyla temiz, dürüst ve güleryüzlü hizmetleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.Orjinal ve muadili yan sanayi yedek parçalarda uygun fiyatlarla yılların bize kattığı tecrübe ve kaliteli servis anlayışı ile müşteri portföyünü genişleterek sahip olduğu istikrardan taviz vermemektedir.Yedek ParçaOtomobil, hafif ticari, ticari araçlarda oldukça zenginleşen parça çeşidimizi devamlı çoğaltarak ihtiyaçlara daha zengin cevap vermeyi ilke edinmekteyiz. Orjinal yedek parçanın yanı sıra alternatifi olan iyi nitelikli yedek parçalarıda bulundurmakla sizlere seçme imkanı sunmaktayız.Oto Servis HizmetleriServisinde (Motor bakımı, Fren bakımı, Ön Takım, Şanzuman, Defransiyel, vs) branşında uzmanlaşmış mekanikerler tarafından aracınıza orjinal veya muadili yedek parça kullanımı ile aracınız test edilerek sizlere teslim edilecektir.Oto ElektrikOto KaportaOto BoyaOto Mekanik

#kia #yedek parça #araç tamiri #servis #fren


Benzer Firmalar