SOYBERG ENDÜSTRİ


5945 no 10 karabağlar

Telefon1: 2322372929

Telefon2:

Fax: 2372929

Web: soyberg.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmalarla yaptığınız görüşmelerde, bildiğiniz veya bilmediğiniz alanlarda pek çok bilgi verilir. Bu bilgilerin bir çoğu ise neyin ne olduğundan çok kendi cihazlarının reklamı niteliğindedir. SOYBERG olarak öncelikli hedefimiz mutlaka bir cihaz satmak değil, sizin ihtiyacınızın en iyi şekilde karşılanmasına yardımcı olmaktır.

Biz inanıyoruz ki, kaliteli bir ürün satın almak isteyenler mutlaka SOYBERG tercih edecektir; 1970 ’ den beri . Bu nedenle sizler için oluşturduğumuz Teknik Bilgi bölümünde redresör özellikleri hakkında detaylı bilgiler bulacak doğru ürün için karar alabileceksiniz. Sıradan Akü Şarj Cihazıyla yetinmek istemeyenlere..

Akü Şarj Cihazı OTOMATİK SCR kontrolü ile akü şarj cihazından çok daha fazlasını sunuyor. Özellikle otomatik sistemlerin kullanıldığı deniz araçları, telekomünikasyon santralleri, endüstriyel alanlar ve uygulamalarda şarj cihazının mevcut sisteme adapte edilebilmesi, çalışma süreçlerinin izlenebilmesi çok önemlidir.


Ürün ve Hizmetler

Akünüzü doğru test etmeden sağlamlığından emin olamazsınız.
Akü üretim sürecinde ya da çok sayıda akünün grup olarak kullanıldığı telekomünikasyon sistemleri, trafo merkezleri gibi kritik alanlarda tek kullanıldığı otomotivde akünün istenen şartları sağlaması gerekir. Ancak bu şekilde son kullanıcı sistemin güvenliğinden emin olabilir.

SOYBERG tasarlayıp ürettiği akü test cihazı modelleri ile bu sorununuza kalıcı ve sağlam çözümler getiriyor. Daha fazla bilgi edinin


# # # # #


Benzer Firmalar