Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » islami oteller

islami oteller


konya

Telefon1: 03323523133

Telefon2: 03323523331

Fax: 03323529333

Web: www.islamiotel.eu

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tesettür Otel Bahçesi Bir Argeon Turizm ve Seyahat Acentası Markası olup ARGEONTUR TÜRSAB Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğinin üyesi ve T.C.Turizm Bakanlığının denetiminde (İşletme Belge No: 6958 ) yıllardan beri turizm sektöründe uğraş veren tecrübeli,dinamik kadromuz ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek üzere çalışmalarını Sürdüren Bir Kurumdur.


Ürün ve Hizmetler


tesetttür oteller
Yurt içi ve Yurt Dışı Paket tur organizasyonları Bayi, Seminer toplantıları - Kongre organizasyonları Promosyon – Teşvik gezi organizasyonları Rent a car / Kiralık araba servisi Günü birlik şehir ve Çevre turları Balayı rezervasyonları · Personel-Okul-Öğrenci gezileri Yat turları, Mavi Yolculuk ARGEONTUR `İşimiz Tatil`
Merkez Firmamızın Hizmetleri ana hatlarıyla aşağıda olduğu gibidir
Tesettür Otel Bahçesi : Bay Bayan Ayrı Havuzlara Sahip, Alkolsüz Konaklama tercih eden misafirlerimiz için kurulan ve bu misafirlerimizin hizmetine sunulan sitemizdir. Tüm Tesettür Oteller ile anlaşmamız vardır.
Termal Otel Bahçesi : Türkiye\`de Bulunan Tüm Kaplıca ( termal ) otelleri bünyesinde bulunduran ve türk halkına sunan web sitemizdir.
Otel Bahçesi : Türkiyede Bulunan Bir çok otelin kayıtlı olduğu ve acentaların online olarak satışına imkan sunduğumuz otel satış sistemimizdir.Sadece Acentalar için yapılan bu yazılım otel ve acentayı birbiri ile buluşturmakta satış ve otele ulaşım kolaylığı vermektedir.
Bilet Bahçesi : Yurt içi veya Yurt Dışı Tüm uçak biletlerini tek bir ekranda göreceğiniz ve ödemesini yaparak alabileceğimiz Tüm kullanıcalara açık olan Uçak sistemidir. Gece gündüz Demeden 7/24 Online Olarak Biletlerinizi buradan alabilir, gönül rahatlığı ile uçuşlarınızı yapabilirsiniz.

#islami otel #tesettür otel #tesettür oteller #alkolsüz oteller #bayanlara özel havuz


Benzer Firmalar