Rafgrup Raf Sistemleri


Esentepe mahallesi Büyükdere Cad. 159/5

Telefon1: 0212 2204545

Telefon2:

Fax: 0212 220 45 43

Web: www.rafgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Depolama raf sistemlerinde söz konusu stoklama işlemlerini parasal olarak ifade ettiğimizde önümüze son derece büyük rakamlar gelebilir. Ancak bilinmelidir ki bu meblağlar işletmenin gelecekteki karlılığı konusunda etkili olan etkenlerdendir. Stokların düzgün bir şekilde depolama yapılması işletme açısından önemini belirtmek gerekirse ; firmanın ölçek ekonomisini başarması, arz talebi dengelemesi, talep ve sipariş çevrimindeki belirsizliklerden rahat bir şekilde çıkmaya olanak sağlaması, dağıtım kanallarında kritik bir rol oynamaktadır.

Raf Grup depo ve arşiv raf sistemleri olarak 20 yılı aşkın Raf tecrübemizle işletmenize vereceğimiz hizmetler sadece Raf sistemleri tasarlamak ve montajı değil, işletmeyi depo tasarımı konusunda bilgilendirmek, deponun gelecekteki yatırımlarına şimdiden hesaplamak, depoyu iklim koşullarından en az etkilenecek hale getirmek ve ilk kuruluş aşamasında ki yüksek maliyetleri optimize etmektir. Stok kontrolü yapılırken bir üretim sisteminde üretilen mamule dolaylı ya da dolaysız olarak katılan bütün maddeler stok kavramı içerisine girmektedir. Öyleyse özellikle üretim yapan firmalar için stoklama işlemi de buna göre olmalıdır. Depolarında stoklama yaparken hammade kontrolü, yarı mamül kontrolü ve mamul kontrolü titizlikle yapılmalı ve böylece üretim ve dağıtım kanalları hızlandırılmalıdır.

Yukarıda verdiğimiz sadece üretim yapan firmalar için bir örnek oluşturabilir. Lojistik sektöründe ki gelşmeleri yakında takip eden Raf Grup Standart Depo ve Arşiv Raf Sistemleri olarak bu gelişmelerin Türkiye\`de öncüsü olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Sadece günümüzde ki değil gelecekte ki gelişmeleri de göz önüne alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Lojistik sektöründe hizmet veren bir firma olarak, depoda oluşabilecek tüm diğer işlemleri de düşünerek Depolama ve Raf sistemleri işlemlerimizi sürdürüyoruz. Deponun doğru bir şekilde kullanılması, depo içinde çalışacak elemanların ürünlere kolayca ulaşabilmesi, forklift aracının depo içinde rahatça dolaşabilmesi, depoya girip çıkacak araçların yönü ve iklim şartlarına göre depolama yapan firmalar için özel işlemlerimiz bunlardan sadece bazılarıdır. Depolama işleminin düzgün bir şekilde yapıldığı zaman işletmeye neler kazandırabildiğini 20 yılı aşkın Raf tecrübemizle görüyoruz.

Her sektörede olduğu gibi stok devir hızı da işletmelerin sorunlarındandır. Depolarımızda gerekse raflarımız da ürünlerimizin stoksuz kalmadan anlık takibi çok önemlidir. Bu takip müşteriye daha hızlı ve doğru dönüş yapmanızı sağlar. İstenilen bir ürün veya hizmette anında cevap verilebilmeli, verilen cevabın müşteriyi tatmin etmesi gerekmektedir. Depoların bir işletmenin can damarı olduğunu düşünürsek, hele de perakende sektöründe ki ürün çeşitliliği konusunda stok devir hızını çok iyi takip etmemiz gerekmektedir. Kendi öz sermayemizi gereksiz yere depomuzda tutmayalım.


Ürün ve Hizmetler

Raf, raf sistemleri, palet rafı, depo rafı, arşiv rafı

# # # # #


Benzer Firmalar