Anasayfa » İnşaat sanayi » KAYSERİ İnşaat sanayi » BEKDER PEYZAJ MOZAİK

BEKDER PEYZAJ MOZAİK


Küçük Sanayi Sitesi Esentepe Mahallesi 85. Sokak No:32 Kocasinan/KAYSERİ

Telefon1: 03522402467

Telefon2: 05426383820

Fax: 03522402586

Web: bekdermarble.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yurt Dışına Mal Göndermektedir.

Dinamik, verimli, tecrübeli, esnek, öğrenebilen yapıya sahip, yüksek değer yaratan, yenilikleri takip eden, bu yenilikleri hem firma menfaatine hem de müşteri memnuniyet ve menfaatine uygun şekilde uygulamayı amaç edinmiş, müşteri memnuniyetini ilke edinmek, bulunmuş olduğu piyasada marka değeri oluşturmak. Bunun için de müşterilerine sorunsuz ürün ve sorunsuz garanti sağlamak. Ürün satışıyla birlikte tüketicinin konu ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamak. Temiz ürün sağlamak. Temiz hizmet vermek.

İşletmenin vizyonu müşterilerimizin gelişen ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun olarak beklentilerini karşılamak, kaliteli hizmet anlayışı ile deneyim ve güvenilirliğimizi istikrarlı ve sürekli kılmak, kaliteli, pazarlama ve satış faaliyetlerinde bulunmak, her geçen gün hızla büyüyen ve gelişen sektörün ihtiyacı konusunda tercih edilen ve en iyi hizmet sağlayan firma olmak, Tüm çalışan personeli ile seviyeli, ülke milli değerlerine bağlı, dürüstlüğü ve hizmet anlayışını tüm birimlerinde benimsemiş bir kurum olmaktır. Şirketimiz kurumsal bir firma olmayı hedeflemektedir. Sektörün her aşamasında var olan, marka değeri olan bir firma olmayı hedeflenmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız mermer üzerine hizmet vermenin yanı sıra peyzaj tasarım ve uygulama, zemin kaplama, yer döşeme vs. birçok alanda hizmet vermektedir.

#peyzaj #mermer #bekder #mozaik #yer döşeme


Benzer Firmalar