Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Yalın Yatçılık Turizm İnş ve Paz. Ltd. Şti - Swordfish Travel

Yalın Yatçılık Turizm İnş ve Paz. Ltd. Şti - Swordfish Travel


Büyükdere Cd. No:237 Kat-1 Daire 104 Noramin İş Merkezi. Maslak/ ISTANBUL, İstanbul, Türkiye

Telefon1: 2124441451

Telefon2:

Fax: 2124441451

Web: www.yalindenizcilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Misyonumuz;

Yalın Yatçılık Turizm İnş ve Paz. Ltd. Şti. olarak uzun bir süredir Turizm alanında faaliyet göstererek edinmiş olduğumuz prensipler ve deneyimler doğrultusunda; müşteri beklentilerini göz önünde bulundurarak en kaliteli hizmeti sunmaktır.

Vizyonumuz;

Başarı detaylarda gizlidir diyerek ayrıntılardan asla vazgeçmeyen, zamanın gerisinde kalmadan hergün kendini yenileyen, mükemmeliyetçiliğe ve dürüstlüğe önem veren yapımız ile başarımızı her zaman zirvede tutmaktır.



Sadece “siz üyelerimize” özel sunduğumuz tatil fırsatları ile dünyanın herhangi biryerinde yapmak artık çok kolay. Siz üyelerimize dünya çapındaki tüm harikulade şehirlerde sınırsız hizmet sunmaktayız.

Swordfish Travel ailesinin birer üyesi olarak, gideceğiniz her yerde sadece siz üyelerimize çok özel fırsatlar beklemektedir.

Amacımız; edinmiş olduğumuz prensipler ve deneyimler doğrultusunda, siz üyelerimizin beklentilerini göz önünde bulundurarak ayrıntılardan asla vazgeçmeyen, zamanın gerisinde kalmadan hergün kendini yenileyen, mükemmeliyetçiliğe ve dürüstlüğe önem veren yapımız ile başarımızı her zaman zirvede tutmaktır.

Swordfish Travel ile Tüm Türkiyenin Eşsiz koylarında Mavi Yolculuk Turları, Yurtiçi Otel ve Dünyanın her biryerinde Yurtdışı Otel Rezervasyonları ile dünya elinizin altında.




Swordfish Travel
Yalın Yatçılık Turizm İnş ve Paz. Ltd. Şti


Ürün ve Hizmetler


Gulet Yat Kabin
Lüx kabin yat haftalık günlük kiralama
Yalın Yatçılık Yat kiralama gulet kiralama kabin kiralama otel ve tur rezervasyonları organizasyonları mavi tur yolculukları.

# # # # #


Benzer Firmalar