Anasayfa » CNC Takım Tezgahları » Makine sanayi » İZMİR CNC Takım Tezgahları » DETAMAK MAKİNA KİM. END. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DETAMAK MAKİNA KİM. END. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


2823 Sok. No:71 1.Sanayi Sitesi Çamdibi İZMİR

Telefon1: 0232 4694350

Telefon2: 0532 6667048

Fax: 0232 4694351

Web: www.detamak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:TAİWAN

DETAMAK MAKİNA KİMYA END.SAN. TİC. LTD.ŞTİ i Şubat 2008 de, takım tezgahları konusunda genç ve deneyimli ekibi ile satış ve teknik servis hizmetlerini gerçekleştirmek ve sektöre yeni bir bakış açısı kazandırmak amacıyla Serdar Şen tarafından kurulmuştur.
Profesyonel olmanın gereklerini yerine getirmeye çalışarak, siz değerli müşterilerimizin, sorunlarını çözmek, övgülerinize layık güvenilir bir partner olabilmek için çalışmaktayız.

Kalitenin bir kültür olduğuna inanan kadromuz, siz değerli müşterilerimize, en iyi çözümü sunmayı ve satış sonrası desteğini ilk günkü heyecan ile yerine getirmeyi amaç edinmiştir.

ÜRÜNLERİMİZ:

CNC TORNA
CNC İŞLEM MERKEZİ
CNC YEDEK PARÇALARI
İKİNCİ EL CNC TORNA
İKİNCİ EL CNC İŞLEM MERKEZİ
TURCİTE B
TURSAYT
CNC MOD ANAHTARI
FEEDRATE ANAHTARI
TOOL SELECT ANAHTARI
SPİNDLE HIZ ANAHTARI
ÇEKTİRME SİLİNDİRİ YAYLARI
DROWBAR PULLARI
CNC TELESKOBİK KAPAKLAR
TELESKOBİK KÖRÜKLER
HAREKETLİ KABLO TAŞIYICI KÖRÜKLER
CNC YAĞLAMA SİSTEMLERİ
CNC YAĞLAMA TANKLARI
CHECK VALFLER
ÇEK VALF
CNC EL ÇARKLARI
CNC AYNALARI
SMW AUTOBLOK
HOWA AYNA
ÇEKTİRME SİLİNDİRİ PULLARI
SAHİBİNDEN SATILIK CNC TEZGAHLARI
MAKİNE EKSPERTİZLİK İŞLERİ
MAKİNE TAŞINMASI VE KURULMASI İŞLEMLERİ


Ürün ve Hizmetler


turcite b, tursayt, türsayt
Cnc Tezgahlarında kullanılan, Kızak koruma malzemesidir. 300mm eninde 1,2 ve 1,5 mm kalınlığında, ithalatını yapmaktayız. Stoklarımızda mevcut olup, derhal firmamızdan temin edebilirsiniz. Özel kızak yapıştırıcı malzemesi olan ARALDİTE yapıştırıcısı, 50 ml tüpler halinde olup, 1 Metre için 2 adat kullanılmaktadır.
turcite b, tursayt, türsayt
TURCİTE B, ( Tursayt b, Türsayt b, Türkayt) Cnc tezgahlarının kızaklarının, sürtünmeye karşı korunmasında kullanılan, özel alaşımlı, esnek, basınç, sıcaklık, su ve yağ`a karşı mukavemetli malzemedir. Uygun kullanım şartlarında 7 yıl ömürlüdür. Özel yapıştırıcısı Araldite ile birlikte ithalatını yapmaktayız. Teknik Özellikleri: Eni= 300 mm Kalınlık= 1,2mm - 1,6mm - 2,5mm olarak üç çeşit Boy= İstenilen ölçüde tedarik edebilirsiniz. Kullanım şekli için firmamız ile irtibata geçebili
CNC KIZAK TAŞLAMA
Firmamız 13 yıldır Cnc Takım Tezgahları sektöründe, yedek parça ve servis hizmeti vermektedir. Kızakları aşınmış, CNC tezgahlarınızı; yüksek hassasiyette taşlanması; Turcite B montajı; Alıştırma işlemleri, Kızak raspalama, Kızak Montajı İşçiliği vermekteyiz. 6 Metrelik Cnc Taşlama, 4m Hassas Köprü Tipi Cnc işlem merkezi tezgahlarımız ile bir çok firmanın kızak problemlerinine, çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz. Detamak Makina
CNC ÇEKTİRME SİLİNDİRİ YAYLARI ( drawbar yayları)
Cnc tezgahlarının spindle`larında kullanılan, takımı yüzeye çektirmeye yarayan ( drawbar yayı - pulu) çelik yayların ithalatını yapmaktayız. Her türlü spindle, fener mili için çektirme yayı ve pulu stoklarımızda -mevcuttur.
CNC MOD ANAHTARLARI, EDİT KEY, FEEDRATE ANAHTARI
Cnc Tezgahlarında Kullanılan, Kontrol ünitesinde mod seçmeye yarayan bütün, bütün mod anahtarlarının ithalatını yapmaktayız. MOD KEY; ( Mod Anahtarı) FEEDRATE KEY; ( feedrate anahtarı, ilerleme anahtarı) TOOL SELECT; ( takım seçme anahtarı) RAPİD KEY; ( Hızlı İlerleme Anahtarı) KOORDİNAT KEY, ( X-Y-Z koordinat seçme Anahtarı) SPİNDLE OVER KEY, (Spindel Anahtarı) 01N - 02N - 04N - 01J - 02J Stoklarımızda Mecvuttur.
CNC Hidrolik Aynalar SMW Autoblok, Howa, ve Yerli İmalat
Firmamız Alman SMW Autoblok ve Japon HOWA markalarının bayisidir. Kaliteli hidrolik aynalar, özel sıkma aparatları ve elemanları, tedarik etmekteyiz. Yerli malı Hidrolik Ayna üretimimiz vardır. Bozulmuş, boşluklu ve salgılı, hasarlı aynalarınızı, özel proton kaynak sistemimiz ile krom kaplayıp, sıfır hata ile tamiratını da yapmaktayız. Hidrolik ayna revizyonları ve sıfır ihtiyaçlarınız için, Firmamız ile irtibata geçiniz.
CNC Kablo Taşıyıcı Körükler
Takım tezgahları ve diğer sektörlerde kullanılan; hareketli ortamlarda korunmasını istediğiniz elektrik ve hortum gibi kabloları koruyarak hareketten deforme olmamasını sağlayan taşıyıcı körüklerin, ithalatını yapmaktayız. Plastik ve Metal olarak iki ana çeşitimiz ve istenilen her ölçüde hareket edebilecek körük sistemlerini, stoklarımızda bulabilirsiniz.

#cnc torna #ikinciel cnc #turcite tursayt #mod anahtarı #işlem merkezi


Benzer Firmalar