ofisegelsin.com


ADNAN KAHVECİ BULVARI NO:43

Telefon1: 02126439825

Telefon2:

Fax: 02126439826

Web: www.ofisegelsin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



ofisegelsin.com olarak bizler, kaliteli malzeme, uygun fiyat ve hızlı hizmet prensiplerimizle siz değerli müşterilerimize en mükemmel hizmeti vermek için ekibimizi her geçen gün güçlendirerek sürekli çalışıyoruz.

ofisegelsin.com, bugün Ofis Kırtasiyesi, Bilgisayar,Teknoloji Sarf Ürünleri, Gıda, Temel Tüketim Ürünleri, Temizlik Ürünleri, Ambalaj ve Hijyen Ürünleri gibi, ofisinizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacını taşıyan, uzman kadrosu ile, siparişleri anında teslim etmeye hazır kendi araçları ile hizmetinizdedir.

Ofisegelsin.com e-ticaret sitesi, küçük, orta ve büyük ölçekli firmalara yönelik, ofis malzemeleri ve araç gereçleri ihtiyaçlarını tek elden tedarik edebilmeleri amacıyla kurulmuştur. Yurtdışında bu hizmet şekli çok yaygın olarak firmalar tarafından tercih edilmektedir. Amacımız, ülkemizde de firmaların ihtiyaç duyacağı ofis araç gereçleri ve iş yerlerinde lazım olabilecek her türlü ürünü çok uygun fiyatlara hızlı bir şekilde kapılarına kadar teslim edip, zaman ve ekonomik açıdan tasarruf etmelerini sağlamaktır.

İstanbul için kendi araçlarımızla, İstanbul dışında ise kargo şirketleri ile çok hızlı bir şekilde ürünlerimizin teslimini sağlamaktayız. Şimdiye kadar bizi tercih eden ve www.ofisegelsin.com e-ticaret sitemizden ofis ihtiyaçlarını karşılayan tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimize teşekkür ediyoruz.


ofisegelsin.com farklı sektörlerden, farklı büyüklükteki 2000\`e aşkın firmaya aktif olarak hizmet vermektedir ve her geçen gün müşteri portföyünü genişletmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Noki Dar Klasör 30`LU
Noki Klasör 30`lu koli sadece 69 TL+kdv ile www.ofisegelsin.com adresinde.
ofis malzemeleri
kırtasiye malzemeleri
kırtasiye ürünleri
fotokopi kağıdı
delgeç
zımba
klasör
poşet dosya
büro malzemeleri
ofis ekipmanları

#ofis malzemeleri #kırtasiye malzemeleri #büro malzemeleri #ofis kırtasiye #


Benzer Firmalar