Anasayfa » Otel Malzemeleri » Ticaret ve perakende satış » ANTALYA Otel Malzemeleri » BTA DİZAYN GÖLGELENDİRME SİSTEMLERİ

BTA DİZAYN GÖLGELENDİRME SİSTEMLERİ


yeşilbahçe mah.portakalçiçeği bulv.önal apt.21/c lara antalya

Telefon1: 02423223385

Telefon2:

Fax: 02423223386

Web: www.btagarden.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

www.btagarden.com


Sayın, Yetkili
2000 Yılından itibaren içinde bulunduğum sektöre, 2010 Yılında kendi kurmuş olduğum Bta Dizayn Otel Donanımları olarak, Beş Yıldızı Otel, Tatil Köyü, Restaurant&Bar, Residence, müşterilerine, konusunda uzman ekibimle kaliteli hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Genişleyen ürün yelpazemizde, Teak, Sapelli ve Kızılçam Ağaçlarından üretilen ithal Ahşap bahçe ve balkon mobilyalarımız başta olmak üzere, Rattan takımlarımız ile de hizmetinizdeyiz. Özel üretim Rattan takımlarımızın dışında, tüm Rattan ürünlerinizin tadilatı konusunda uzman kadromuz ile sizlere hizmet vermekteyiz.
Güneşe ve yağmura estetik çözümler sunan, tente modellerimiz başta olmak üzere, şemsiye, branda modellerimiz, projeli gölgeleme uygulamalarımız ve her türlü ihtiyacınıza uygun minder üretiminde de hizmetinizdeyiz.
Ayrıca Ahşap İmalat bölümümüzde, Ahşap ev, Prefabrik ev, Pergole sistemleri, Veranda, Mutfak dolapları, Banyo Dolapları, Raylı dolap imalatları ile her türlü ihtiyaca uygun, Ahşap işlerini uygun fiyatlarla imalatını yapmaktayız.
Kalite ve müşteri memnuniyetimiz, ürünlerimiz, çözümlerimiz ve satış sonrası hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlikle büyümeye devam etmekteyiz.
Birlikte çalışmayı ümit eder, ticarette karşılıklı memnuniyet esasına dayanarak firmamızca işletmelerinize en iyi hizmeti vermeyi taahhüt ederiz.
İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla…
Ali ÖZCAN


Ürün ve Hizmetler


armut minder
astarlı armut minder
tente, branda, minder, şezlong, şemsiye, iç mekan, dış mekan bahçe mobilyaları, sandalye, masa

#tente #branda #minder #şemsiye #sandalye


Benzer Firmalar