Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » ANKARA İzolasyon » Ankara Poliüretan Köpük Yalıtımı

Ankara Poliüretan Köpük Yalıtımı


Merkez San. Sit. 1530. Cad. Merkez İş Hanı F-Blok No:22/55 İvedik Organize

Telefon1: 0312 394 72 70

Telefon2: 0532 458 48 94

Fax: 0312 394 72 70

Web: www.erbayalitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çatı Arası

Çatı arası izolasyonu binanın ısı kaybında yüksek tasarruf sağlar. Sprey poliüretan çatı arası izolasyonunda ulaşılması zor noktalara ve çatlak yada kırılmış bölgelere de nüfus ettiğinden tavan arası izolasyonu 100% sağlanır. Çatı arası yalıtımı için sprey poliüretan en verimli malzemedir.
>> Devamı www.erbayalitim.com

Atermit Çatı Ters Tavan

Fabrika ( tekstil, atölye vb. ) ve imalathanelerin tavanları bilindiği üzere tek kat oluklu levha ile kapatılmıştır. çalışan personelin kışın soğuktan ve yazın sıcaktan etkilenmemesi için sprey poliüretan oluklu atermit çatı kaplamaları ters tavan uygulamasında diğer yalıtım malzemeleri ile kıyaslanamayacak ölçüde bir çözüm ortağıdır.
>> Devamı www.erbayalitim.com
Bodrum Tavanı

Bodrum sprey poliüretan uygulamaları başlıca ve en çok tercih edilen uygulama detaylarından biridir. Isıtılmayan bodrum & garaj tavanı yine sprey poliüretanın ek yerinin olmaması avantajını kullanarak yekpare uygulama yapar ve kolon kiriş birleşim noktalarında ısı köprüsü oluşmasına izin vermez.
>> Devamı www.erbayalitim.com
Süt Tankı

Genellikle kapalı ve açık ortamlarda tank, boru, yüzey vb. yapıların ısı yalıtımında kullanılan ideal bir yönetimdir. Poliüretan enjeksiyon sisteminde, öncelikle izolasyon yapılacak yüzeye bir dış ceket giydirilir ve ısı yalıtım malzemesi olarak yaygın bir şekilde kullanılan rigid poliüretan, dış ceket ile yüzey arasına enjekte edilir.
>> Devamı www.erbayalitim.com
Dış Cephe

Poliüretan izolasyon uygulatmak istediğiniz mekan yüzeyleri hangi malzemeden olursa olsun sprey poliüretan kendinden yapışkanlı olup, yüzeylere mükemmel aderans sağlar. Briket, tuğla, beton, taş, sac, ahşap gibi her türlü doğal ve yapay yüzeylere uyumlu olarak yapışabilmektedir.

>> Devamı www.erbayalitim.com

Tavuk & Mantar Çiftlikleri

Sprey poliüretan köpük uygulamaları sıklıkla tavuk, mantar, yumurta çiftlikleri ve büyük&küçük baş hayvan barınaklarında ters tavan yüzeyinde uygulanmaktadır.Uygulama öncesinde tavukların dışarı çıkartılması ve tahliyesi müşterimize aittir. Özellikle trapez sac kaplı hayvan barınaklarında, sprey poliüretan köpük uygulamaları.
>> Devamı www.erbayalitim.com

İç Cephe

İç cephe mantolama sistem ısı yalıtımında sprey poliüretan inşaat halindeki binaların veya tadilata girmiş dairelerin dış cepheye bakan duvarların iç yüzünden uygulanmaktadır.
>> Devamı www.erbayalitim.com

Trapez Sac Çatı Üzeri

Galvaniz ve boyalı trapez saclar sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, çatlamaz, kırılmaz, paslanmaz, hafif, çok pratik bir çatı örtüsüdür.

Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir.
>> Devamı www.erbayalitim.com

OSB Altı Ters Çatı

Isıtılan çatılarda ahşap çatı kaplaması ( osb, kaplama tahtası vb. ) altında çok sık bir şekilde uygulanan sprey poliüretan çatı, konstrüksiyon boşluklarının arasını ve çatı köşe noktalarındaki hava boşluklarını doldurarak yine ek yerinin olmaması özelliği ile


Ürün ve Hizmetler


poliüretan köpük
Çatı Arası Poliüretan Köpük Yalıtımı Çatı arası izolasyonu binanın ısı kaybında yüksek tasarruf sağlar. Sprey poliüretan çatı arası izolasyonunda ulaşılması zor noktalara ve çatlak yada kırılmış bölgelere de nüfus ettiğinden tavan arası izolasyonu 100% sağlanır. Çatı arası yalıtımı için sprey poliüretan en verimli malzemedir.
poliüretan, poliüretan köpük, sprey poliüretan köpük, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sert köpük, poliüretan uygulama, ankara\`da poliüretan, ısı, su, ses yalıtımı, poliüretan sprey köpük, ısı yalıtımı, sprey poliüretan, çatı aktarımı, ses yalıtımı, su yalıtımı, yalıtım, izolasyon, çatı izolasyonu, dış cephe izolasyon, yalıtım uygulamaları, izalasyon, iç cephe yalıtım, mantolama, su yalıtımı, ısı yalıtım malzemesi, ısı yalıtım malzemeleri, su izolasyonu, havuz yalıtımı , su izolasyon malzemeleri, poliüretan mantolama, çatı yalıtımı, bina mantolama, çatı yalıtım malzemeleri, ısı yalıtım mantolama, poliüretan zemin, su basmanı, yangın yalıtımı, dış cephe yalıtımı, cellubor, püskürtme yalıtım, sprey poliüretan köpük, ankara poliüretan, ankara mantolama, ankara çatı, dış cephe mantolama ankara, ankara poliüretan, ankara sprey poliüretan, ankara sıs yalıtımı, ankara ses yalıtımı, ses yalıtımı ankara, su yalıtımı ankara, ankara su yalıtımı, izolasyon ankara, ankara izolasyon, yalıtımcı, ankara yalıtım firması, ankara izolasyon firması, çatı arası yalıtımı, soğuk hava deposu yalıtımı, trapez sac tavan yalıtımı, bodrum yalıtımı, ters tavan yalıtımı, iç cephe yalıtımı, iç cephe izolasyonu, teras yalıtımı, boru izolasyonu, tank ve boru izolasyonu, likit membran, süt tankı yalıtımı, ters çatı, tavuk ve mantar izolasyonu, ters çatı yalıtımı

#poliüretan #poliüretan köpük #sprey poliüretan #ankara poliüretan #poliüretan sprey köpük


Benzer Firmalar