Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Alüminyum sanayi » Ziimy metal yapı san. tic. ltd.şti

Ziimy metal yapı san. tic. ltd.şti


deliklikaya mah hisar sk.no 37 hadımköy arnavutköy ist

Telefon1: +902124235014

Telefon2: +905326617274

Fax: +902124235014

Web: www.ziimy.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ergül Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Ziimy Metal Yapı Ltd. Şti. de bünyesine katarak kurumsallaşma yolunda önemli bir adım atmış oldu ve faaliyetlerine Ziimy Metal Yapı Ltd. Şti. olarak devam etmektedir.

Başlıca faaliyet alanlarımız Alüminyum giydirme cephe, Alüminyum Kompozit Levha, Büro bölme sistemleri, Cam balkon sistemleri, Seramik, Terracotta, Kapı Otomasyon sistemleri olarak sıralayabiliriz. Ayrıca faaliyet alanlarımız ile ilgili teknik destek, çözüm ortaklığı, projelendirme konularında da hizmeti sunmaktadır.

Firmamız prensip edinmiş olduğu 3E(Estetik, Ekonomik ve Emniyet) Kavramı ile her zaman yeniliklere açık, güncel teknoloji ve trendleri yakından takip eden Ziimy Metal Yapı müşteri memnuniyetini kurumsal kültürünün en önemli yapı taşı olarak benimsemektedir.

Ziimy Metal Yapı Sistemleri aldığı projeleri müşterilerinin beklentileri doğrultusunda tüm Hizmet süreçlerinden geçirerek, zamanında eksiksiz ve kaliteli bir şekilde tamamlamakta ve bu sayede Cephe Sistemleri pazarında markasına duyulan güveni hak etmeyi ve her geçen gün arttırmayı amaçlamaktadır. Kurumsal vizyonu, deneyimli teknik ekibi, yaratıcı tasarımcıları ile sektördeki teknolojik yeniliklerin en kaliteli uygulamaların öncüsü olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


otomati kepenk
otomatik kepenkte kampanya
alüminyum doğrama giydirme cephe fotosel kapı terra cotta otomatik kepenk işlerini itina ile yapmaktayız

# # # # #


Benzer Firmalar