Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » İzmir Mental Aritmetik, Mental Aritmetik İzmir

İzmir Mental Aritmetik, Mental Aritmetik İzmir


Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 30 Ebru Apartmanı Daire: 11 Alsancak / İzmir

Telefon1: 902324225954

Telefon2: 902324225954

Fax: 02324225954

Web: mentalaritmetikmerkezi.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:hindistan

Dünya Üzerinde Bir Ülkede Matematik Öğretimi Farklı Metotlarla Yapılmaktadır. Bu Eğitimler Farklı Olsa Da Hepsinin Birleştiği Ortak Nokta Aritmetiksel İşlemlerde Kolaylık Sağlamalarıdır. Matematiksel Hesaplamalar İçin Hız Eğitimi De Denilebilir. Öğrencilerin Sayısal İşlemlerde Süratle Yanıt Vermesini Ve Gizli Zekalarının Uyarılarak Kapasite Arttırılmasını Sağlar. Farklı Ülkelerde Eğitim Konusu Olarak Kabul Edilmiş Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sistemi Ve Farklı Matematiksel Çözüm Metotları İle Sonuca Hızlı, Kolay Ve Doğru Bir Şekilde Erişilmesini Sağlamak Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sistemi Düsturlarından Biridir.

Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sistemi Gerçekte Sayıları Zihinsel Sembollere Dönüştürür. Bu Hayaller Beynin Sağ Bölümünde Oluşur. Abaküs Sağ Beynin Abaküs Alıştırmaları İle Aktif Hale Gelmesini Sağlar. İnsanoğlu Hayatı Boyunca Beyin Kapasitesinin Sadece 8-10% Unu Kullanır. Her İki Beynin Eş Zamanlı Çalışmasıyla Kişiyi ‘ Zekiden Dahiye Dönüştürebiliriz.
Bedeninizdeki Herhangi Bir Organ Çalıştıkça Verimliliği Artar. Örneğin Koşuya Başladığınızda Büyük Olasılıkla Bir Kilometre Ancak Koşabileceksiniz. Ama İki Yıl Düzenli Koşarsanız Artık Günde 15 Kilometre Koşar Hale Gelirsiniz. Matematik Beynimizi Çalıştırmak İçin İyi Bir Araçtır.

Abaküs Aynı Zamanda Kör Çocuklara Aritmetiksel Hesaplama Yapmayı Öğretmek İçin Kullanılır. Bu Arada Diğer Çocuklar Aynı Şeyi Kâğıt Üzerinde Öğrenir. Eğer Çocuk İyi Eğitilmemişse Abaküste Hesap Yaparken Bazı Hatalar Olabilir Ama Bu Kadarı Kâğıt Üstünde Hesap Yaparken De Olur.

Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme SProgramla Matematik Sevdirilirken Ve Çocukların Korkulu Rüyası Olmaktan Çıkarken, Bu Alanda Sağlam Bir Temel Oluşturuluyor. Aynı Zamanda Sağ Ve Sol Beyin Birlikte Çalıştırılarak Zihnin Performansı Arttırılıyor. Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sistemi Alan Çocukların Dinleme Ve Anlama Becerisi İle Zihinsel Becerileri Yaşıtlarına Göre Fark Edilir Derecede Artıyor.

Çocukların Hesap Makinesi, Kağıt Kalem Kullanmadan Aritmetiksel İşlemleri Çok Hızlı Ve Doğru Biçimde Yapmasına Olanak Sağlar. Programın Başarısı Her İnsanda Var Olan Ancak Atıl Duran Gizli Zekayı Ortaya Çıkarmasıdır. Bellek, Konsantrasyon, Gözlem, Odaklanma Reflekslerini Geliştirerek Beynin Sağ Ve Sol Loblarının Gelişimine Ciddi Biçimde Katkı Sağlar.

Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sisteminin diğer Mental Aritmetik Eğitimi Veren Kurumlardan Ayıran Nedir?
Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sistemi Bir uluslararası Markasıdır Ve Hindistan\`da 90 Yılı Aşkın Süredir Var Olan, 52 Ülkeye Eğitim Programları Ve Eğitim Araç Gereçleri Sağlayan sistemi uzun arge çalışmaları sonrasında Türkiye eğitim sistemine uygun sekilde getirilmiştir.

Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sistemi; bilgisayar, hesap makinesi, kağıt, kalem gibi hiç bir araç kullanılmaksızın, yalnızca insan zihninin gücü ile yapılan aritmetik işlem yöntemidir. Bu olağanüstü becerinin yanı sıra, asıl kazan


Ürün ve Hizmetler


Mental Aritmetik
Dünya Üzerinde Bir Ülkede Matematik Öğretimi Farklı Metotlarla Yapılmaktadır. Bu Eğitimler Farklı Olsa Da Hepsinin Birleştiği Ortak Nokta Aritmetiksel İşlemlerde Kolaylık Sağlamalarıdır. Matematiksel Hesaplamalar İçin Hız Eğitimi De Denilebilir. Öğrencilerin Sayısal İşlemlerde Süratle Yanıt Vermesini Ve Gizli Zekalarının Uyarılarak Kapasite Arttırılmasını Sağlar. Farklı Ülkelerde Eğitim Konusu Olarak Kabul Edilmiş Turtle Mental Aritmetik Beyin Geliştirme Sistemi Ve Farklı Matematiksel Çözüm Meto
Mental aritmetik İzmir, İzmir Mental aritmetik, İzmir Mental aritmetik merkezi, Mental aritmetik merkezi İzmir, İzmir Mental aritmetik kursu, Mental aritmetik kursu İzmir, İzmir Mental aritmetik kursları, Mental aritmetik kursları İzmir, Mental aritmetik eğitimi İzmir, İzmir Mental aritmetik eğitimi, Mental aritmetik Semineri İzmir ve Mental aritmetik ile İlgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

#Mental aritmetik İzmir # İzmir Mental aritmetik # İzmir Mental aritmetik merkezi #Mental aritmetik merkezi İzmir, #Mental aritmetik merkezi


Benzer Firmalar