Anasayfa » Kum ve Çakıl » İnşaat sanayi » NEVŞEHİR Kum ve Çakıl » ilkas madencilik hafriyat nak. inş. ne san. tic. ltd. şti.

ilkas madencilik hafriyat nak. inş. ne san. tic. ltd. şti.


aksaray yolu 1. km

Telefon1: 5357037108

Telefon2:

Fax: 5357037108

Web: www.ilkasmaden.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Edebi Müessese olma amacını temel kabul eden İLK-AS madencilik tüm faaliyetlerinde topluluğa yıllardır yol gösteren, prensiplere ve kalite anlayışına uymayı en temel hedef olarak benimsemiştir.
Her gün artan ve değişen müşteri taleplerini karşılamak, hizmet kalitesini artırmak, memnuniyeti sağlamak, maliyetleri en az seviyeye düşürmek için konusunda uzman personel ile hizmet vermektedir.Faaliyetlerimizin; sürekli iyileşmesi ve geliştirilmesi, iş hassasiyeti, zamanında teslim, tüm çalışanların sürekli eğitimi,maliyet düşürme tekniklerinin uygulanması ve güven firmamızın temel ilkelerini oluşturmaktadır.

İlimizde en büyük ve güçlü hafriyat ekip ve ekipmanına sahip olan firmamız güçlü ve iş bitirici kimliğiyle tercih sebebi olmayı başarmıştır.


Ürün ve Hizmetler


kum,çakıl,hafriyat,yıkım,sıva kumu,kamyon,kepçe
Ürünler 0-50mm Elenmiş sıva kumu 0-50mm Elenmiş yıkanmış şap kumu 0-50mm Elenmiş yıkanmış tesfiye kumu 0-30mm Elenmiş yıkanmış beton kumu 15-25mm agrega malzemesi Bahçe toprağı Hizmetlerimiz Hafriyat İşleri İş Makinesi Kiralama Kamyon Kiralama Kanal Kazıları İş Makinesi Nakliyesi Yıkım İşleri
Ürünler
0-50mm Elenmiş sıva kumu
0-50mm Elenmiş yıkanmış şap kumu
0-50mm Elenmiş yıkanmış tesfiye kumu
0-30mm Elenmiş yıkanmış beton kumu
15-25mm agrega malzemesi
Bahçe toprağı


Hizmetlerimiz

Hafriyat İşleri
İş Makinesi Kiralama
Kamyon Kiralama
Kanal Kazıları
İş Makinesi Nakliyesi
Yıkım İşleri

#hafriyat #kum #çakıl #makina #yapı


Benzer Firmalar