EBM ELEKTRONİK- Baskı Makinaları


perpa tic. mrk. a blok kat:5 No:304 okmeydanı şişli

Telefon1: 02123203590

Telefon2: 02123203592

Fax: 02123203593

Web: www.ebmltd.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, EBM ELEKTRONİK BASKI MAKİNALARI SERVİS ve MALZEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 1994 yılında İstanbul’da faaliyetine başlamış olup, ana faaliyet konusu baskı makineleri ile fotokopi makinelerinin satışı ve satış sonrası teknik servis hizmetleridir.
1996 yılı içerisinde Japonya’daki üretim tesislerinden dünyaya Master ve mürekkep üretimi yapan ISO 9001 KALİTE BELGESİne sahip DAITO CHEMICAL CO. LTD. ile yapılan işbirliği sonucu DAITO markasının Türkiye Tek Dağıtıcısı olan firmamız bu kuruluş tarafından üretilen baskı makinesi sarf malzemelerinin (Master – Mürekkep) satışına Türkiye çapında başlamıştır.
2003 yılında fotokopi ve baskı makinelerinin iddialı markası olan GESTETNER’in Türkiye Distribütörü Asil Büro’nun İstanbul’daki Tek Yetkili Bayisi olan firmamız GESTETNER marka baskı - fotokopi makinelerinin satışı ve satış sonrası teknik servis hizmetlerini vermeye başlamıştır.
Nadir eserlerin arşivlenmesi konusunda uzun yıllardır hizmet veren firmamız, 2006 yılında nadir eserlerin dijital ortama aktarılması konusunda başarılı çalışmaları bulunan BOOK2NET markasının, 2007 yılında da A0 kâğıt katlama makinelerinin en eski markalarından biri olan ES-TE markasının Türkiye Distribütörü olarak bu markaların da satış ve satış sonrası teknik servis hizmetlerini vermektedir.
Kurulduğu tarihten bugüne kadar RISO marka baskı makinelerine sarf malzeme ve teknik servis desteği veren firmamız resmi distribütörlük ve bayiliklerimizin yanı sıra RICOH - REX ROTARY – NASHUA – INFOTEC – DUPLO – GAKKEN – SUPERFAX gibi markalara da master mürekkep satışı
ve teknik servis hizmetlerini sürdürmektedir.
Firmamız halen İstanbul’da Perpa Ticaret Merkezi A Blok 5. Kat No:304 Okmeydanı Şişli adresinde müşteri ilişkileri ve teknik servis büromuzda müşterilerimizden gelecek talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.Firmamız hakkındaki detaylı bilgilere www.ebmltd.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


#riso gestetner #master mürekkep #ricoh rex rotary #baskı fotokopi #teknik servis


Benzer Firmalar