Anasayfa » Mimarlık » İSTANBUL Mimarlık » BvB Mimarlık

BvB Mimarlık


Demirciler sit. 6. cad. Galaxy iş merkezi no:91 zeytinburnu

Telefon1: 0212 415 40 45

Telefon2:

Fax: 0212 415 40 42

Web: www.bvbmimarlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temelleri 2005 yılında atılan BvB Mimarlık; mimarlık, kentsel tasarım alanlarında projeler geliştirmekte, uygulama, kontrol, danışmanlık, görselleştirme (3d modelleme, 3d Animasyon) alanlarında hizmet vermektedir.

BvB Mimarlığa göre; yapılan tasarım, odağında insan olmalı, insana değer katmalı, insanın bir parçası olmalıdır. Bu nedenle BvB Mimarlığın temelinde samimiyet ve dürüstlüğe dayanan yakın insani ilişkiler yer almaktadır.

Deneyimli ve yenilikçi bakışıyla çıktığı yolda sağlam adımlarla ilerlemekte; tutkuyla bağlı olduğu mimarlık sektöründe “söyleyecek sözü” olduğuna inanmaktadır. Süre gelen sistemleri yenilikçi ve teknolojik fikirlerle günümüze adapte ederken; çevre, enerji, konfor, verimlilik konularını göz önünde bulundurmaktadır. Bütüncül tasarım prensibiyle yaklaşılan projelerde; çizilen ilk çizgiden tasarım faaliyete geçene kadar yer alan tüm kalemler, tasarımın en küçük bileşeninden başlayıp kentsel ölçeğe ulaşana dek irdelenmektedir.


Ürün ve Hizmetler


projelendirme dekorasyon modelleme animasyon danışmanlık
projelendirme dekorasyon modelleme animasyon danışmanlık
mimarlık projelendirme animasyon iç mimarlık animasyon modelleme max vray photoshop avan proje uygulama projesiçevre tasarımı dekorasyon dizayn

#mimarlık #projelendirme #animasyon #uygulama #dekorasyon


Benzer Firmalar