ADEF MAKİNA


4141 Sokak No:10/B Yeşilova-Bornova

Telefon1: 0232 467 32 31

Telefon2:

Fax: 0232 46732 31

Web: www.adefmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
ADEF MAKİNA Kimya Otomasyon ve Pnömatik Sistemler;
Üretim sanayi kuruluşlarına proje,makine,servis ve yedek parça malzeme alanlarında çözüm ortağı olarak hizmet vermeyi misyon edinmiştir.

ADEF MAKİNA; Almanya Becker vakum pompaları, merkezi vakum pompaları,blower, air technology, VARIAIR Frequency converter ve UES Hot Melt sistemleri ile Almanyadan eğitim almış olduğu yetkin kadrosuyla bakım-onarım yedek parça temini ile siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi misyon edinmiştir.

ADEF MAKİNA; Pnomatik sistemlerin kurulumu , sistem devre elemanlarının (Cylınder, Hızlı valfler,Oransal ve Normal valfler vs.) bakım-onarım yedek parça temini ile ilgili destek faaliyetleri vermektedir.

ADEF MAKİNA; Otomasyon sistemleri üzerine yazılım,programlama,motion uygulamaları ve otomasyonla ilgili tüm yedek parça temini ve satışı yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


VAKUM POMPALARI
VAKUM POMPALARI BAKIM ONARIM VE YEDEK PARÇA
VAKUM POMPALARI, PALETLİ KOMPRESÖRLER, HOT MELT SİSTEMLER, COLD MELT SİSTEMLER, GLUE GUN, PNOMATİK SİSTEMLER, PNOMATİK VALFLER, PİSTONLAR, SİLİNDİRLERBAKIM ONARIM VE YEDEK PARÇA TEMİNİ HİZMETİNİ VERMEKTEYİZ

#BECKER,RIETSCHLE #NORDSON,UES #MAC,FESTO #SIEMENS,ROBATECH #KOMPRESÖR,VAKUM


Benzer Firmalar