hotblood gıda ve içecek gıda.ltd.şti


elmasbahçeler mh atan sk no 49 / b

Telefon1: 224 253 30 83

Telefon2: 0534 929 48 38

Fax: 224 250 07 97

Web: http:/www.hotbloodenergy.de

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:60
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


hotblood® ENERGY DRINK senelerce süren araştırma ve geliştirmeden sonra ortaya çıkmış kaliteli bir enerji içeceğidir. hotblood ® ENERGY DRINK bugün dünyada 18 ülkede satılmaktadır ve 2010\`da 90 ülkede daha bayiliklerin verilmesi planlanmaktadır. Bu kadar kısa zamanda bu kadar büyük bir hedefin koyulabilmesi şüphesiz hotblood enerji içeceğinin kalitesinin büyük bir önemi vardır.

Türkiye\`de Haziran 2009\`dan beri çalışmakta olan hotblood Gıda Ve İçecek San. Tic. LTD. ŞTİ. bugün artık bir Avrupa markası olmuş olan hotblood® ENERGY DRINK\`i Türkiye\`de ve komşu ülkelerde yaygınlaştırmak için İstanbul Ata şehir’deki ofisinde çalışmalar yapmaktadır.
Avrupa’daki merkez şirketimizin desteğiyle çok kısa zaman içinde Türkiye\`de yayılmaya başlayan firmamız, oluşturmakta olduğu distribütor ağıyla gün geçtikçe yaygınlaşmaya ve görünür olmaya devam etmektedir.
Firmamızın temel prensiplerinin en önünde üründe ve hizmette kalite gelmektedir. Genç ve dinamik kadrosuyla hotblood Gıda Ve İçecek San. Tic. LTD. ŞTİ. şirket profilini genç çalışanlarından aldığı enerjiyle beraber yükseltmektedir.

hotblood Gıda Ve İçecek San. Tic. LTD. ŞTİ. Türkiye ve komşu ülkelerde düzenlenen gıda ve içecek fuarlarına katılımlarıyla ürünü büyük bir coğrafyaya tanıtacak ve dünyanın geri kalanıyla paralel bir şekilde ürününün kısa zaman içinde görünür olmasını sağlayacaktır ve hotblood ENRGY DRING Tüm zincir marketlerle anlaşmalarını hız vermiş olup ilk imzayı metro marketler zinciriyle yapmıştır.


Ürün ve Hizmetler


hotblood energy
hotblood enerji içeceği bayilikler veriyor
hotblood energy drınk
hot blood energy drınk almanya dan ithal bir içecek olup atalay ticaret olarak türki ye dagıtımını yapmaktayız tüm il ve ilçelere bayilikler vermeye devam ediyoruz.bayilik şartlarımız bölge ye göre yeterli şekilde araç ve alınan ürün bedelidir.
hotblood enerji içeceği türkiyede bayilikler verilmektedir.

#enerji içeceği #hotblood enerji #içecek #hotblood #içecek firması


Benzer Firmalar