Anasayfa » Ambalaj Malzemeleri » Ambalaj Sanayii » GAZİANTEP Ambalaj Malzemeleri » CMS CONCEPT PLASTİK AMBALAJ TEKS. SAN. TİC. A.Ş.

CMS CONCEPT PLASTİK AMBALAJ TEKS. SAN. TİC. A.Ş.


3.Organize Sanayi Bölgesi Mehmet Batallı Bulvarı 1 Nolu Cadde No:3

Telefon1: 0 342 337 83 00 PBX

Telefon2: 0 342 337 83 01-02-03

Fax: 0 342 337 83 04-05

Web: www.cmsconcept.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CMS Concept Plastik San ve Tic A.Ş. Sektörde 20 yılı aşkın tecrübe sahibi kişiler tarafından 2005 yılında Gaziantep’te faaliyetlerine başlamıştır. Temel olarak İç, Orta ve Doğu Anadolu’daki sanayicilere hammadde temin eden CMS Concept, firma politikası olarak plastik sektöründeki kullanıcıların ihtiyacını en uygun ve en hızlı şekilde gidermek olarak belirlemiştir. Müşterileri ile güven esasına dayalı bir ilişki kuran firma, kendisine gelen talepleri her koşulda karşılamayı hedeflemektedir.
CMS Concept’in satışlarının yaklaşık olarak %60’ını PP, %30’unu PE, %10’unu PVC oluşturmaktadır. Firma halihazırda aylık ortalama 3.500-4.000 ton ticaret hacmine sahiptir.
Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyen CMS Concept, bu yoldaki çalışmalarına devam edecektir. Müşteri portföyünü büyütmeyi ve ticaret hacmini giderek arttırmayı planlayan CMS Concept, bu hedefine ulaşırken, kalite, güven ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden ödün vermez. Sanayicinin aracı ithalatçısı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen CMS Concept, bu amacına ulaşmak için varolan potansiyel müşterilerine en uygun hammaddeyi, en uygun koşullarla sunmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Polietilen, Polipropilen ve PVC Hammadde Ticareti.

#plastik #ambalaj #plastik hammadde #tekstil #polietilen polipropilen


Benzer Firmalar