Şark Fırça san.ltd.şti.


Arapcamii mah. kardeşim sokak nop.1 Karaköy

Telefon1: 02122937615

Telefon2: 02126771301

Fax: 02122453334

Web: www.sarkfirca.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sirketimiz 62 senelik bir özgeçmisle hirdavat ticareti yapmaktadir. Ticari faaliyetlerimiz arasinda her türlü firça imalati, her türlü sanayide kullanilabilen termometre; manometre, cam boru, gemi malzemeleri ithalati ve satisi yer almaktadir.

Firmamiz, firça imalatinda siz degerli müsterilerimiz sayesinde ufak bif atölyede el üretimden yola çikarak bugün en son teknoloji CNC makineler vasitasiyla seri üretime geçme gelisimini göstermistir.

Standart ve standart disi her türlü sanayide kullanilabilen firçalarimizin tamamini 22 yillik uzman kadromuzla siz degerli müsterilerimizin beklentilerini ön planda tutarak en son teknoloji olan CNC bilgisayarli makinelerimizle gerçeklestirmekteyiz.




Artan bu üretimimiz sayesinde her geçen gün kapasitemizi önceki yillara oranla arttirmakta ve Avrupa ya ürünlerimizi ihraç eder konuma geldigimizi gururla belirtmek isteriz.

Amacimiz siz degerli müsterilerimize en iyi hizmeti sunan ve bu hizmet neticesinde sizleri mutlu edebilmektir. Firçalar konusunda her türlü bilgiyi çekinmeden sorup ögrenebilir ve bundan dolayi kivanç duyacagimizi da bilmenizi isteriz.

Web sayfalarimizda ürettigimiz ve ihracatını yapip satisini gerçeklestirdigimiz ürünlerimizin tamamini bulabilirsiniz.

Bizleri bu günlerimize tasiyan siz degerli müsterilerimize sonsuz tesekkürü bir borç bilir, bundan sonra da sizleri her zaman yanimizda görmekten mutluluk duyariz




Ürün ve Hizmetler

fırça, tel fırça, temizlik fırça, sanayi fırça, endüstriyel fırça, silindir fırça, seramik fırça, plastik fırça, kıl fırça, fanatik fırça, best fırça, laser fırça, şişe fırça, harbi fırça, at kılı ...

#Fırça,Fırça imalatı # # # #


Benzer Firmalar