Bohem Bilgisayar


1775 SK. NO: 185

Telefon1: 0554 455 41 01

Telefon2:

Fax: 232 364 02 78

Web: www.izmirbilgisayartamircisi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren Bohem Bilgisayar 2002 yılında İzmir\`de kuruldu. Bohem Bilgisayar, dinamik, tecrübeli ve güvenilir kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilk günden amaç edinmiş ve kuruluşundan bugüne kadar müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başarmıştır.


Ürün ve Hizmetler


Format atma
sisteminiz çok hızlı hale getiriyoruz.
Bilgisayar,Notebook Teknik Servis
Ağ ve Sistem Kurulumu Masaüstü, Notebook - Laptop Bilgisayarlara Format Atma Virüs Temizleme, Virüs Programı Kurulumu Notebook - Laptop Tamiri Modem, ADSL Kurulumu Yazıcı Kurulumu Hepsi için Yerinde Destek Hizmeti Web Sitesi Tasarımı Veri Kurtarma ( Word, Excel, Fotoğraf, Resim, Video gibi bilgisayarınızdan silinen önemli belgeleriniz kurtarılır.) Düğün, Sünnet, Özel davetleriniz için fotoğraflarınızdan Müzikli Barkovizyon Video, Slayt gösterisi hazırlıyoruz.
Ağ ve Sistem Kurulumu, Masaüstü, Notebook - Laptop Bilgisayarlara Format AtmaVirüs Temizleme, Virüs Programı KurulumuNotebook - Laptop TamiriModem, ADSL KurulumuYazıcı KurulumuHepsi için Yerinde Destek HizmetiWeb Sitesi TasarımıVeri Kurtarma ( Word, Excel, Fotoğraf, Resim, Video gibi bilgisayarınızdan silinen önemli belgeleriniz kurtarılır.)Düğün, Sünnet, Özel davetleriniz için fotoğraflarınızdan Müzikli Barkovizyon Video, Slayt gösterisi hazırlıyoruz.

#bilgisayar tamircisi,bilgisayar tamiri #notebook teknik servisi,site tasarımı #laptop tamiri,notebook tamiri #bilgisayar servis izmir #format atma,modem kurulumu


Benzer Firmalar