Anasayfa » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » medikalstok – Sağlıklı Ticaretin Sanal Platformu

medikalstok – Sağlıklı Ticaretin Sanal Platformu


Çetin Emeç Bulvarı 1322 Cad. 64/4 A.Öveçler Ankara

Telefon1: 0 312 473 17 83

Telefon2:

Fax: 0 312 473 17 84

Web: www.medikalstok.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

medikalstok’un benzersiz özelliği öncelikli olarak stok fazlası, ihraç fazlası ve atıl tıbbi ürünlerin geri kazanımını sağlamayı hedeflemesidir. 300 binden fazla çeşit ürünün bulunduğu, yıllık hacmi 6 milyar doları geçen ve ithal ürünlerin hakim olduğu bir sektörü düşündüğümüzde hedeflenen ürünlerin geri kazanımı hem ülke ekonomisi hem de kullanıcıların bütçeleri açısından çok büyük önem arz etmektedir.

Sektörün her geçen gün büyümesi beraberinde stok artışı sorununu ortaya çıkarmaktadır. Stoklarınızı en etkin şekilde yönetseniz dahi % 5-10 oranında ürün kaybı yaşanmaktadır. Bu kaybı ortadan kaldırmak, atıl ürünlerinizi geri kazanmak ve kullanmadığınız cihazların size değer katmasını sağlamak ister misiniz? Unutmayınız ki kullanmadığınız, ümidinizi kestiğiniz ve değersiz olduğunu düşündüğünüz ürünün bile bir alıcısı olabilir.

Bunların yanı sıra sitemizde yeni ürünlerin ve sağlık sektöründe verilebilecek hizmetlerin de ilanları yer almaktadır. Ayrıca sitemiz aracılığıyla sektörel haberleri ve sektörün öncü firmalarını takip edebilir, iş ilanları ve reklam verebilirsiniz.
Kısacası medikalstok.com sektörün belirli ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen ve sektördeki tüm oyuncuların kendilerine değer katabilecekleri bir platform olmayı kendine hedeflemiştir.


Ürün ve Hizmetler

medikalstok, medikal, stok, satılık, kiralık, ikinci el, alışveriş, ticaret, ücretsiz, ilan, biyomedikal, tıp, sarf, malzeme, cihaz, alet, ekipman, aksesuar, teknoloji, laboratuvar, teknik servis, kalibrasyon, sanal fuar, sağlık hizmetleri, hastane, tıp merkezi, doktor, iş ilanı, ücretsiz ilan, teklif alma, satın alma, tıbbi cihaz, fırsat, ucuz, indirim, promosyon, muayenehane, hekim, veteriner, acil, diş hekimi, dental, mobilya, demirbaş, teşhis, tedavi, üretim, fizyoterapi, ortopedi, kozmetik, yoğun bakım, anestezi, solunum, yenidoğan, dezenfektan, tek kullanımlık, disposable, çok kullanımlık, reusable, röntgen, tekstil, radyoloji, görüntüleme, ambulans, gaz, oksijen, ameliyathane, bilgi işlem, insan kaynakları, ürün, hizmet, tansiyon, ekg, ultrason, bebek, yetişkin, çocuk, ubb, monitör

# # # # #


Benzer Firmalar