GFRC-CONSULTING CO.


Atatürk Blv. 3.SK. No:2 Başakşehir / İstanbul

Telefon1: 05322427609

Telefon2:

Fax: 02126081226

Web: www.gfrc-consulting.co

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GFRC-CONSULTING HAKKINDA,
GFRC-C, açılımı “Glassfiber Rainforcet Concrete, Consulting’ dir. Camelyaf donatılı beton danışmanlığı anlamına gelmektedir. Kısaltılmış olarak GFRC-C yazılmaktadır.
GFRC-C Bir danışmanlık firmasıdır ve GFRC Prekast sistemleri hakkında dünya çapında pek çok ülkede hizmet vermektedir. GFRC-C, Prekast üretim sistemleri, kurar. Dahası, personel eğitimi ve geliştirilmesi programları düzenleyerek, üretim düzeninin çalışır duruma gelmesini sağlar.
GFRC-C Bu süreçte danışmanlık ve supervisor’lık (Gözetmenlik) yapar.
Kısacası GFRC-C bir “Know-How firmasıdır. GRC-C’ nin prekast Danışmanlığında vermiş olduğu know-how hizmetleri iki ana başlık altında toplanmaktadır.

1-GFRC ÜRETİM SİSTEMİ KURULMASI ve PERSONEL EĞİTİMİ
2-GFRC DIŞ CEPHE DANIŞMANLIĞI


Ürün ve Hizmetler


GFRC SPREY MAKİNASI ve EKİPMANLARI
CAM ELYAF DONATILI BETON ( gfrc) MALZEMESİNİN KALIPLARA POMPALANARAK, PÜSKÜRTÜLMESİNİ SAĞLAYAN, ÖZEL TASARIMLI PÜSKÜRTME TABANCASI OLAN BİR MAKİNEDİR.
-1- GFRC ÜRETİM SİSTEMİ KURULMASI & PERSONEL EĞİTİMİ GFRC-C, Fabrika ve Sistem kurulumunda, müteahhit değil danışmandır. Kurulumu yapacak personelin seçimi ile başlayıp, kurulumunun sağlanması ile devam edip, imalatın çalışır duruma gelmesi ile sona eren süreçte danışmanlık ve supervisor’lık (Gözetmenlik) yapar. Böylece yatırımcı firma personelinin, kurulumun her aşamasında konuya hakim olmaları sağlanır. Yatırımcı firma personelinin özellikle üretimin her noktasına tam hakimiyetlerini sağlanacaktır. Üretimin en ince ayrıntısına kadar tüm konularda personel eğitimi verilecektir. Dolayısıyla, GFRC Üretimi yapılacak sistemin kurulması da, yine iki ana başlık altında programlanmaktadır. 1A- FABRİKA YAPISININ FİZİKSEL OLARAK ÜRETİME HAZIRLANMASI, 1B- GFRC PERSONELİNİN EĞİTİMİ PROGRAMI. GFRC Prekast dış cephe üretimi sisteminin oluşturulmasında, çalışmalarımız başlıca bu iki alanda devam etmektedir. A1 Fabrikanın fiziksel olarak inşası ve donanımlarının çalışır duruma getirilmesi . A2 bu fabrikada çalışacak personelin seçilmesi ve eğitimi. A1 ve A2 Maddelerinin teferruatlı açıklamalarına geçmeden önce aşağıdaki paragrafta yazılanları yatırımcıların dikkatle okumasında büyük fayda vardır. GFRC Üretimi oldukça meşakkatli, mekanik üretimden ziyade personel bilgisine ve tecrübesine dayalı, çok iyi düzeyde koordinasyon gerektiren, sabır ve dikkat isteyen zahmetli bir iştir. Buna karşılık elde edilen mamüllerin kârlılığı oldukca tatmin edicidir. Ayrıca bu sektörde faliyet gösteren rakip firma sayısı çok çok azdır. Dünya da inşaat sektörünün Prestijli bir segmentini oluşturur. Prekast cepheler yalnızca kaliteli, teknolojik üst sınıf yapılarda kullanılır. GFRC Prekast üretimi, mekânizasyona değil insan gücüne, bilgisine, ve tecrübesine dayalı bir prosestir. Elbetteki grc üretimine has özel Makina ve ekipmanları vardır, ancak GFRC Üretim sisteminin kurulmasında asıl sermaye yatırımı, makânizasyon değil, işi yapan insan bilgisi tecrübesi ve organizasyonudur. Dolayısı ile bu işin kurulumunda ve yapım sürecinde mütemadiyen personel eğitim programı uygulanması gerekir. Genellikle GFRC Prekast üretimi konusunda yetişmiş personel bulmak pek kolay değildir, bazı ülkelerde ise imkânsız sayılır. Bu sebep ile GFRC üretim sistemi kurulurken, birde personel eğitim programı başlatmak ve sürdürmek şarttır. GFRC-Conulting co bu eğitim programları yönü ile müstesna bir kurumdur.  Diğer bir husus kulanılacak sarf malzemelridir. GFRC Üretiminde kullanılan kum, çimento ve beton kimyasalları özeldir. Bu malzemelerin tedarik şekli üretim maliyetini etkileyecektir. Dolayısı ile, bazı ham maddelerinde üretimini aynı tesisin kurulduğu bölgede yapmak gerekebilir. Bu ön bilgilendirmenin ardından GFRC-Consulting\` in “Know How” hizmetlerini detaylandırmaya devam edeb

#gfrc prekast #prekast cephe danışmanı #prekast danışman #dış cephe danışmanı #prekast dışcephe


Benzer Firmalar