Vip Lanse


Fatih

Telefon1: 02125874805

Telefon2:

Fax: 02125874805

Web: www.viplanse.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firma Profili

Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz.Bu itibarla da birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız. Vip Lanse İstanbul Fındıkzade-Fatih \` de kurulmuştur. Firmamız Kaliteli ürün,Hızlı Servis; ve Müşteri memnuniyetini kendine ilke edinerek yola çıkmıştır. Firmamız Bayan İç Giyim Gecelik;Eşortman;Eşarp, her türlü bayan iç giyimi e ticaret yolu ile tüketicilerine sunmaktadır.Vip Lanse\`nin sunduğu kalite ve estetik anlayışı ile sektöründe öncü ve güçlü firmalar arasında kısa sürede yer almasında en önemli faktördür.En kaliteli ürünü en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı kendine ilke edinen; Vip Lanse uzman kadrosu ve teknik donanımları ile E ticaret Sektöründe müşteri düşünce ;yorum ve eliştirilerini dikkate alarak şu anki pazarda adını güven ile birlikte anılmasını sağlayarak müşterilerinin taleplerine cevap vermektedir.
Firmamız faaliyette bulunduğu alanda, Türkiye standartlarına uygun normlarda kurulmuş; sektörde en iyi ve en başarılı olmaya adaydır. Tüm faaliyetlerimizin temelinde müşteri memnuniyeti odaklılık bir kuruluştur.
Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz.Bu itibarla da birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız.
Saygılarımızla;


Ürün ve Hizmetler


Gecelik,İç Giyim
Saten bayan Gecelik ve İç Çamaşırları.
İç Çamaşırı, Bayan İç Çamaşırı, Fantazi İç giyim, Gecelik, Eşarp, İpek Eşarp, Saten Gecelik

#İç Giyim #İpek Eşarp #Saten Gecelik #Sütyen Takım #


Benzer Firmalar