Anasayfa » Gemi Tamir Bakım » Denizcilik » İSTANBUL Gemi Tamir Bakım » AVRASYA MARINE ELECTRONICS

AVRASYA MARINE ELECTRONICS


EVLİYA ÇELEBİ MAH. RAUF ORBAY CAD. EKGÜL SOK NO:3/C İÇMELER TUZLA İSTANBUL

Telefon1: 2164944318

Telefon2: 2164944320

Fax: 2164944319

Web: www.avrasyamarine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİZ KİMİZ ?
Şirketimiz tüm üretim ve servis süreci,kaliteyi ve müşteri memnuniyetini temel alan bir işleyişle planlamaktadır.Üstün kalite anlayışı doğrultusunda;satış,servis ve satış sonrası teknik destek ile her aşamada aynı özeni göstermektedir.


İşin oluşumundan başlayarak müşteri talebine göre en uygun malzeme seçimi,numune ile uygunluk tespiti,satış ve satış sonrası tecrübeli teknik kadromuz ile müşterilerimizin sorunlarını çözmek, istek ve beklentilerini gerçeğe dönüştürmek, çözümler sağlayarak müşterilerimize olanak ve fırsatlar kazandırmak temel hedeflerimizin arasında yer almaktadır.AVRASYA genç ve çağdaş kadrosu,vizyonu geniş,kararlı yapısı ile başarı grafiğini emin adımlarla yükseltmektedir.



MİSYONUMUZ

Türkiye\`ye Avrupa Birliği kalite normlarında entegre kablosuz haberleşme sistemleri ve terminallerini sunan, hızla gelişen IT teknolojilerini takip ederek çözümlerini bu gelişmeleri içerecek şekilde düzenleyen, süreki gelişen, kurumsal, yaratıcı ve güvenilir bir Telekomünikasyon şirketidir.



VİZYONUMUZ

Gelişen ve Güncel Teknolojileri kullanarak, Müşteri ve iş ortaklarının beklentilerinin daima ötesinde yer almak, Kablosuz haberleşme konusunda iş ortakları, Türkiye ve Bölge pazarları için benzersiz entegre çözümler üretmektir.



DEĞERLERİMİZ

Müşterilerimiz, Çalışanlarımız, İşbirliği yaptığımız Kuruluşlar ve Toplum için Katmadeğer yaratarak çalışmak.Dürüst ve Güvenilir, Etik değerlere ve Çevreye saygılı olmak. Çalışanların memnuniyetini ve sürekli eğitimini sağlamak. Yenilikçi ve Dinamik olmak. Koşulsuz müşteri memnuniyetini tüm çalışmaların odağında tutumak.


Ürün ve Hizmetler

TÜRKİYEDE SATIŞ ve YETKİLİ TEKNİK SERVİS HİZMETİNİ VERDİĞİMİZ MARKALAR

SAMYUNG –SEIWA- TECHMARIN- SITEX - HONDEX - GME – MARINETRACK MİDLAND – ASELSAN COBRA - SKEWAVE –UNICONT – NAVICONTROL – SERANİTY, KENWOOD- COMNAV

Bilgi Teknolojileri ve Russian Maritime Register of Shipping verilen her nevi Telsiz , Kablosuz Haberleşme ve Navigasyon cihazları ile ilgili bağımsız bakım ve onarım laboratuvar yetki belgesine sahip olan son teknoloji cihazları ile donatılmış Laboratuvarımızda, mühendis ve teknikerlerden oluşan güçlü bir ekiple hiçbir marka ve model gözetmeksizin tüm cihazlarınızı kaliteli ve hızlı servis bakımı ve onarımı yapılmaktadır……

EPIRB SBM: GMDSS KURALLARININ GEREKTİRDİĞİ ÜZERE GEMİLERDE BULUNAN EPIRB CİHAZLARININ HER YIL PERFORMANS TESTLERİNİ YAPMALARI VE BEŞ YILDA BİR EPIRB SBM ( SHORE BASED MAINTENANCE) TESTLERİNİN YETKİLİ BİR İSTASYON TARAFINDAN YAPILMASI VE SERTİFİKALANDIRILMASI GEREKMEKTEDİR. SAMYUNG MARKA EPIRB LERİN PİL DEĞİŞİMLERİ , PROGRAMLANMASI VE HER MARKA EPIRB CİHAZLARININ TESTLERİ YETKİLİ TEKNİK SERVİSİMİZDE YAPILMAKTADIR.



#RADAR,OTOPİLOT #GPS,SOUNDER, #EPIRB,SART,TELSİZ #SVDR,GYRO, #


Benzer Firmalar