Anasayfa » Makine sanayi » KONYA Makine sanayi » SELLER MAKİNA

SELLER MAKİNA


Fevzi Çakmak Mh. 4. Büsan San. Arkası Ayyıldız Cd. No:79

Telefon1: 332 346 19 85

Telefon2: 332 239 03 96

Fax: 332 346 19 87

Web: www.seller.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:73 (Yönetici:5 | Memur:8 | İşçi:60
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız metal islem ve makina sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamız sac işleme makinalarının satışında sektöre yeni bir soluk getirmektedir.

CNC Abkant presler, cakalar, motorlu giyotinler, giyotin makaslar, hidrolik presler ve motorlu testereler bünyemizde mevcuttur.Sıfır ve ikinci el showroom ile geniş bir yelpazeye sahiptir.

Firmamız ayrıca krom nikel, st37 52, galvanizli sac satışı ve oksijen, plazma ve makas kesimi ve pres büküm faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler


CNC Abkant Pres
Firmamız metal islem ve makina sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız sac işleme makinalarının satışında sektöre yeni bir soluk getirmektedir. CNC Abkant presler, cakalar, motorlu giyotinler, giyotin makaslar, hidrolik presler ve motorlu testereler bünyemizde mevcuttur.Sıfır ve ikinci el showroom ile geniş bir yelpazeye sahiptir. Firmamız ayrıca krom nikel, st37 52, galvanizli sac satışı ve oksijen, plazma ve makas kesimi ve pres büküm faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.
CNC Abkant presler, cakalar, motorlu giyotinler, Hidrolik giyotin makaslar, hidrolik presler ve motorlu testereler, CNC Freze, CNC Torna, Şerit Testere, 2. El Makina

Krom nikel, st37 52, galvanizli sac satışı ve oksijen, plazma ve kesim büküm işleri, Saç imalat, makas kesimi ve pres büküm

#CNC Hidrolik Abkant Pres #CNC Açı Ayarlı Giyotin Makas #CNC Plazma Oksijen #Şerit Testere #Hidrolik Pres


Benzer Firmalar