Özer Sigorta ve Aracılık Hizmetleri


Sanayi Mah. Kazım Karabekir Cad. Caner İş Hanı No : 16 Kat : 4 Güngören/İSTANBUL

Telefon1: 02126378500

Telefon2:

Fax: 02126379252

Web: www.ozersigorta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özer Sigorta 2000 yılında Axa Sigorta Acentesi olarak kurulmuş ve sigorta sektörüdeki yerini almıştır. Hizmetlerini 12 Yıldır müşteri odaklı sürdürmektedir.Geçmişten güven,tecrübe ve bilgi birikimi ile müşterilerine karşı sorumluluklarını bilincinde olan Özer Sigorta, uzman kadrosuyla müşterinin her ihtiyacına anında ve gerçek çözüm bulur. Müşterisinin üstündeki riskleri doğru tespit edip bu riskleri minimuma indirir ve en iyi fiyat alteratifini sunar ve en uygun ürünü sunar.Özer sigorta doğru riskleri tespit edip çözümler sunan sigorta mekanizmanızdır.

Özer Sigorta sigortacılık sektöründe uluslararası standartlarda ve kalitede hizmet veren lider bir acente olmak için güven ve memnuniyetin tek adresi olmayı kendine vizyon seçmiştir.Sizleride aramızda görmek Özer Sigorta olarak bizleride mutlu kılacaktır.

GÜVENİLİR

Yaptığımızı söylüyor ve söylediğimizi yapıyoruz,müşterilerimizin bize güvenebilmesi için onlara hizmet veriyoruz ve onları bilgilendiriyoruz.

ULAŞILABİLİR

Müşterilerimiz bize ihtiyaç duyduğu anda biz oradayız ve onları gerçekten dinliyoruz.


ÖZENLİ

Müşterilerimize özen ve empati ile yaklaşıyoruz. Onlara yaşamaları boyunca özel danışmanlık veriyor ve bize olan sadakatlerini ödüllendiriyoruz.


Ürün ve Hizmetler


sigorta
Sigorta
Kasko, trafik sigortası, trafik, sağlık, emeklilik, dask

#kasko,trafik,dask,sağlık #özer sigorta,özer sigortacılık #özer # #


Benzer Firmalar