kontör tl yükle


menemen merkez

Telefon1: 0.544.377 06 28

Telefon2: 0.544.377 06 28

Fax: 0.544.377 06 28

Web: www.kontortlyukle.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Misyonumuz ... Derin Teknoloji ve İletişim, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve teknolojik alyapısı sayesinde en hızlı ve en etkin biçimde hizmet vererek mükemmellik düzeyi yaratmayı, bu öncü uygulamalıyla sektörde model olmayı hedeflemektedir. Sektörün ihtiyaçları ve sistemin gereksinimleri doğrultusunda doğru zamanda, doğru planlama ile müşteri memnuniyetini optimum seviyeye çıkarmaya çalışmaktadır. Vizyonumuz ... Müşterilerimizin zamanını en etkili ve hızlı şekilde kullanmalırını sağlayacak, onların yaşam kalitelerini yükseltecek bir çok hizmeti ileri teknolojik imkanlar ile yaygın ve bütünleşik bir anlayış ile sunmaktır. Müşterilerimize değer yaratarak onların maximum seviyede kazanç elde etmelerini, saygın ve prestijli noktalar haline gelmelerini sağlamaktır. Değerlerimiz ... Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırma Güvenilirlik Müşteri odaklı hizmet anlayışı Güleryüz Sorumluluk anlayışı Etik değerlere sonuna kadar bağlılık Sürekli gelişim Ekip çalışması Yüksek teknolojiyi hayatı kolaylaştırmak için kullanma Bütünleşik hizmet anlayışı Kolay erişilebilirlik


Ürün ve Hizmetler


turkcell ,vodafone ,avea
İDDAA EDİYORUZ ENUCUZ TOPTAN KONTÖR BİZDE…!
Caninin Istedigi Kadar Kontör! sloganiyla yola çikan firmamiz
sizlere operatörlerin sunmus oldugu kontör kartlarinin disinda farkli tutarlarda kontörleri de yükleme imkani saglamaktadir. Sitemiz üzerinden online olarak 10 kontörden 1000 kontöre kadar istediginiz operatörün istediginiz kontör tercihini yükleyebilirsiniz.
Sitemizde tüm operatörlerin Parça Kontör ve Tam Kontör yükleme hizmetleri sunarak sizleri kontör kartlarinin kaybolma, çalinma riskinden, kontör karti kazima isleminden kurtararak istediginiz numaraya istediginiz kontör miktarini yükleme imkani saglamaktadir. Ayrica sitemizi kullandiginizda hangi kontörden ne kadar bulunduracaginizi düsünmenize gerek kalmamaktadir çünkü sistemimizdeki bakiyenizi kullanarak istediginiz miktarda kontör yüklemesini gerçeklestirebilirsiniz. Örnek; Sektörümüzde genellikle operatörlerin 500-1000 kontör kartlari kasalarimizda bulundurulmamaktadir ve talep edildiginde yok denilmektedir ancak sistemimizi kullandiginizda istediginiz kontörü yükleyebilirsiniz ve tüm kontör taleplerini karsilayabilirsiniz. Yaptigimiz ve gelecekte yapacagimiz islerle firmamizin uzman ve teknik kadrosu ile yeni projeler üreterek sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için çalismaktayiz.

#toptan kontör #parça kontör #kontör bayiliği #tl yükleme #turkcell vodafone avea


Benzer Firmalar

  • Latifkontor
    parçatl parça kontör parça tl parcatl parcakontör ..